Advokāts: Žurnālisti var arī uzrakstīt par sanitāru, kurš tīra tualetes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Krievijas futbola izlases nu jau bijušais galvenais treneris Diks Advokāts sacījis, ka neuztrauc, ko par viņu raksta Krievijas prese, ziņo «Sports.ru».

«Krievijā ir žurnālisti, kuriem katru dienu kaut kas par kaut ko jāuzraksta, lai saņemtu algu. Viņi var arī uzrakstīt reportāžu par sanitāru, kurš tīra tualetes,» norādījis Advokāts.

«Spiedienu uz mani tas neatstāja, kad dzirdēju runas, ka man vairāk jātrenē savi futbolisti. Tas ir tas, par ko regulāri rakstīja krievu žurnālisti pirms Eiropas čempionāta: «Jums vairāk jātrenējas»,» sacīja treneris.

«Tāpat mani absolūti neuztrauc, ko par mani raksta pēc izstāšanās no «Euro 2012». Man svarīgi, lai komandā būtu veselīga atmosfēra un mums izdotos parādīt skaistu futbolu. Taču jāatzīst, ir bijuši brīži, kad mani patiešām uztrauca, ko raksta pēc sāpīgiem zaudējumiem,» izteicās Nīderlandes speciālists.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu