Pazudušās lidmašīnas «An-2» mistērija: dienesti bezspēcīgi, viens glābējs gājis bojā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas dienestiem joprojām nav izdevies atrast lidmašīnu «An-2», kuru pirms divām nedēļām nozaga pārgalvju grupa un pazuda bez vēsts. Lidaparāta meklēšanā iesaistīti tūkstošiem cilvēku, bet viens no lidaparāta meklēšanā iesaistītajiem glābējiem zaudējis dzīvību.

Krievijas mediji trešdien vēstī, ka, meklējot lidmašīnu, glābēji pārmeklējuši jau aptuveni 100 ūdenstilpnes, tomēr lidmašīnas atlūzas nav atrastas.

Krievijas Ārkārtas situāciju ministrijas pārstāvis atklājis, ka divu nedēļu laikā meklēšanā iesaistītie cilvēki un tehnika pārbaudījusi vairāk nekā 715 tūkstošus kvadrātkilometru lielu platību.

Lidmašīnas meklēšanā pēdējās diennakts laikā vien iesaistīti 20 lidaparāti, kā arī 56 glābēju grupas. Lidmašīnas un to pasažieru meklēšanā tiek izmantotas arī sirēnas.

Iepriekš kaimiņvalsts mediji vēstīja, ka lidmašīnas meklēšanas laikā viens no glābējiem gājis bojā.

Kā ziņots, lidmašīna «An-2» 11.jūnijā ap plkst.23 no lidlauka Sverdlovskas apgabalā nozaga pārgalvju grupa. Lidmašīnā atradās pilots un 12 pasažieri.

<em><strong>Krievijā pārgalvju grupa nozog lidmašīnu un pazūd.</strong></em>

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu