Nogalinātās Alisas vecmamma slavē britu dienestus, bet kritizē Latviju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Lielbritānijā  nogalinātās 17 gadus vecās Latvijas valstspiederīgās Alisas Dmitrijevas vecmamma izteikusies, ka viņa ir apmierināta ar to, kā pēc nelaimes strādājuši britu dienesti. Viņa piebildusi, ka Latvijā «nekas tāds nav iedomājams».

«Mēs joprojām ļoti skumstam pēc skaistās meitas, mazmeitas un māsas. Viņa bija ļoti draudzīga meitene, labi mācījās. Viņai bija daudz draugu, bet narkotikas viņa nelietoja,» britu medijam «edp24.co.uk» sacīja Alisas vecmamma Lidija Dmitrijeva.

Lidija, kura dzīvo Lielbritānijā, sacījusi, ka uz Latviju dosies 31.augustā, lai apraudzītu vietas, kur Alisa uzauga un apmeklētu kapsētu.

«Es ceru, ka atgriežoties no Latvijas, šeit būs kļuvis mierīgāk. Tomēr nezinu, cik ilgi mēs šādi [slikti] jutīsimies,» teica viņa.

Runājot par slepkavību, Lidija medijam izteikusies, ka «nezina, kas ir slepkavas, taču gribētu zināt, kādēļ viņi tā rīkojās».

Dmitrijeva veltījusi labus vārdus britu policijai, kā arī valdībai, kas «ģimenei palīdzējusi šajā grūtajā laikā». «Latvijā nekas netiktu darīts [palīdzēts],»- tā Lidija.

Policija aizdomās par Alisas Dmitrijevas slepkavību aizturējusi divus vīriešus. Aizdomās turamie vīrieši ir 28 un 31 gadu veci.

Kā ziņots, 17 gadus vecās Alisas Dmitrijevas līķis sadalīšanās stadijā tika atrasts Jaungada dienā Lielbritānijas karalienes Elizabetes II lauku īpašumā Sendringhemā.

17 gadus vecā Alisa Dmitrijeva pazuda 31.augustā. Tā kā meitene jau iepriekš mēdza nenakšņot mājās, viņas ģimene policijā par viņas pazušanu ziņoja 6.septembrī.

Norfolkas miertiesa 10.janvārī sāka oficiālu izmeklēšanu par Dmitrijevas nāves apstākļiem.

Alisa pēdējo reizi dzīva redzēta 2011.gada 31.augustā neilgi pēc pusnakts Kingslinnas pilsētā, kur viņa iekāpusi pie diviem vīriešiem zaļā «Lexus GS300» markas automašīnā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu