Tiks uzņemta «Need for Speed» filma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānšāviņš

Holivudas filmu kompānija «DreamWorks Studios», kura ir radījusi daudzas godalgotas filmas ir ķērusies klāt pie jaunas filmas, kura tiks balstīta uz populāro sacīkšu video spēli «Need for Speed».

Filma tiks balstīta uz video spēles motīviem, taču ne uz kādu konkrētu versiju. Brāļi Džordžs un Džons Geitini ir uzrakstījuši oriģinālu filmas scenāriju, kurš solās noturēt skatītāju uz krēsla malas līdz pat filmas beigu titriem. Līdzīgi kā «Fast and Furious» arī šī filma balstīsies uz ātrām automašīnām, sacīkstēm, meitenēm un kādu «ķezu». Par filmas režisoru ir nolīgts Skots Vons (Scott Waugh).

Oficiālajā preses konferencē gan «DreamWorks Studios», gan arī videospēļu kompānijas «EA» vadošās amatpersonas apmainījās ar laipnībām un entuziasmu ekranizēt šo populāro digitālās pasaules sacīkšu sēriju. Filmas uzņemšana sāksies 2013.gadā un uz kinoteātru ekrāniem nonāks 2014.gadā.

Kopš pirmās spēles daļas tālajā 1994.gadā visā pasaulē ir pārdoti vairāk nekā 140 miljoni šīs spēles sērijas eksemplāru, kas devušas «EA» aptuveni 4 miljardus ASV dolāru lielus ienākumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu