Ceturtdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dienas horoskops - 28. jūnijs. Vēstures fakts par šo dienu: 1838. gadā Londonā tiek kronēta Lielbritānijas karaliene Viktorija. Nesen karalisko priekšmetu izsolē tika pārdotas viņas zīda apakšbikses.

AUNS Nevilcinies ar iecerētā īstenošanu. Pat, ja tevi sāk mākt šaubas, pabeidz iesākto. Iespējams, kāds no kolēģu vidus spēs dot nepieciešamo iedrošinājumu, morālo atbalstu.

VĒRSIS Zvaigznes iesaka rūpīgāk izvērtēt savas aktivitātes, šā brīža mērķus. Varbūt tu esi nedaudz novirzījies no iepriekš nospraustā kursa, tāpēc nesteidzies un lieku reizi centies apzināties vai atrodies tur, kur vēlies.

DVĪŅI Ne viss ies kā plānots. Esi gatavs negaidītiem pavērsieniem, kuri prasīs pielāgošanās un diplomāta spējas. Liec lietā savu analītisko prātu un saskarsmes dotības.

VĒZIS Apkārtējie tevī saskatīs zināmu autoritāti un cilvēku uz kuru var paļauties. Darba lietās tev vajadzēs lielāku pacietību un materiālos ieguldījumus, taču rezultāti neliks par sevi vilties.

LAUVA Pieaugs tavas ambīcijas. Svarīgi nekrist galējībās un pēc iespējas apzināties savas reālās iespējas. Nav pats piemērotākais brīdis, lai kārtotu finansiāla rakstura darījumus.

JAUNAVA Lielā mērā tieši entuziasms, ar kuru pieiesi saviem pienākumiem noteiks tālākos panākumus. Labvēlīgs zvaigžņu stāvoklis pedagoģijas un žurnālistikas jomā strādājošajiem.

SVARI Šodien lieti noderēs tava tieksme pēc līdzsvara un harmonijas. Iespējams, nāksies kļūt par vidutāju starp divām, savstarpēji asi noskaņotām pusēm. Vakarā pavadi laiku kopā ar mīļoto.

SKORPIONS Var rasties zināmi sarežģījumi attiecībā uz nekustamā īpašuma jautājumiem. Apzinīgākie zīmes pārstāvji var apsvērt domu par mājokļa apdrošināšanu.

STRĒLNIEKS Darba lietas tev problēmas nesagādās, ar tām ātri vien tiksi galā un pievērsīsies daudz aktuālākajām mīlas lietām. Sevišķi aktīvi šajā ziņā būs brīvie zīmes pārstāvji.

MEŽĀZIS Tevi droši varēs nodēvēt par īstu darbaholiķi. Kolēģi redzot tavus rezultātus, sāks saskatīt tevī komandas līderi un autoritāti. Iespējams, kāds no līdzgaitniekiem vērsīsies pie tevis pēc padoma.

ŪDENSVĪRS Šīs dienas moto – labs darbs, kas padarīts. Jo vairāk paspēsi īstenot, jo lielāku gandarījumu un pilnības sajūtu iegūsi. Arī par materiālo plānu būs grēks sūdzēties.

ZIVIS Darbs tevi saistīs ļoti nosacīti. Tu jau šodien aktīvi apcerēsi, plānosi nedēļas nogali, tajā paredzētās izklaides. Svarīgi nepiemirst par ikdienišķajiem pienākumiem, citādi no strīdiem ar priekšniecību neizvairīties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu