Eliss Kūpers: mūsdienu rokzvaigznēm vajadzīga gigantiska testosterona injekcija

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Rokmūziķis Eliss Kūpers uzskata, ka mūsdienu rokzvaigznēm nepieciešama «gigantiska testosterona injekcija».

Hīta «I'm Eighteen» autors, kurš pazīstams ar neparasto ārieni un ekscentrisko uzvedību, domā, ka jaunajām rokgrupām vajadzētu kļūt vīrišķīgākām.

«Vairāk par visu mani satrauc tas, ka jaunās grupas baidās būt rokzvaigznes,» viņš teica intervijā izklaides ziņu aģentūrai «BANG Showbiz». «Viņi dzied tā, it kā gribētu iederēties: «Mēs nevēlamies būt sarežģīti, mēs nevēlamies būt ballīšu zvēri vai briesmoņi. Mēs gribam būt vienkārši puiši.» Godīgi sakot, es uzskatu, ka šai paaudzei vajadzīga gigantiska testosterona injekcija.»

64 gadus vecais mūziķis uzskata, ka nevajadzētu apvienot divus dažādus mūzikas žanrus. «Kad lasi žurnālu, tajā būs teikts: «Tev jāredz šī grupa, viņi ir uz «Rolling Stone» vāka, un tā ir labākā grupa, kādu būsi dzirdējis.» Bet es uz viņiem paskatos un saku: «Ko? Viņiem ir akordeons!» Tas nav rokenrols! Tā ir folkmūzika!» viņš uzskata.

Kūpers norādīja, ka mūsdienu rokmūzikas pagrimumā vaino «depresīvo» 90.gadu grandžmūziku.

«Pēkšņi modē bija grandža stils - velvets un heroīns, patiešām depresīvs, un es domāju: «Pie velna, no tā nu gan nav nekāda prieka!»» sacīja roka leģenda.

«Manuprāt, ja grupa ir pārāk dzejiska vai introspektīva, tā kļūst sasodīti garlaicīga,» viņš uzskata.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu