Kasiljass: Spānija raksta futbola vēsturi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Spānijas valstsvienības kapteinis Ikers Kasiljass dalījies savos iespaidos par uzvaru Eiropas čempionāta pusfinālā pār Portugāli (4:2 p.s.), vēsta «championat.com».

«Spānijas izlase šobrīd raksta futbola vēsturi. Pirms četriem gadiem mēs pat nesapņojām par to, ka spēlēsim trīs finālos pēc kārtas. Tagad vēlamies uzvarēt arī trešoreiz,» atzīst Kasiljass.

«Vai pēcspēles sitienu sērijā biju mierīgs? Tā vienmēr ir loterija, tādēļ bez pārdzīvojumiem neiztikt. Taču tos jānotur sevī. Mums viss sākās neveiksmīgi, tomēr man paveicās uzreiz atvairīt pretinieka sitienu, tādejādi situācija atkal izlīdzinājās,» norāda spāņu vārtsargs.

«Gan mums, gan portugāļiem ir pietiekami daudz labu 11 metru sitienu izpildītāju. Nedaudz biju pārsteigts, ka Krištianu [Ronaldu] nesita. Acīmredzot tāds bija viņa vai komandas trenera [Paulo Bentu] lēmums,» saka Kasiljass.

«Pēc mača pret Franciju bija jūtams zināms nogurums, taču tāds ir lielo turnīru kalendārs. Pirms finālā mums būs par dienu vairāk, lai sagatavotos,» piebilst spāņu futbolists.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu