Rīgas Centrāltirgū» uzsākta Zivju un Sakņu paviljonu pārejas rekonstrukcija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Rīgas pašvaldības akciju sabiedrības «Rīgas Centrāltirgus» (RCT) teritorijā uzsākta pārejas, kas savieno Sakņu un Zivju paviljonu, rekonstrukcija. Minētajai pārejai tika veikta tehniskā stāvokļa novērtēšana, kuras rezultāti apstiprināja, ka tā nav ekspluatācijai atbilstoša un apdraud tirgotāju un pircēju drošību, līdz ar to nekavējoties nodrošināta remontdarbu uzsākšana, kas tiks pabeigti līdz 2012. gada oktobra beigām, portālu «Apollo» informēja RPAS «Rīgas Centrāltirgus» Mārketinga un komunikāciju daļa.

Rekonstrukcijas laikā tiks slēgta Zivju un Sakņu paviljona pāreja, tāpēc tirgotāji un iedzīvotāji aicināti izmantot pārējās ieejas Zivju paviljonā no Maskavas un Centrāltirgus ielas un kanālmalas puses, savukārt Sakņu paviljonā ieejas no Centrāltirgus ielas un kanālmalas puses, kā arī pāreju no Gastronomijas paviljona.

RCT valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs uzsver, ka ir gandarīts, ka soli pa solim secīgi tiek sakārtota «Rīgas Centrāltirgus» infrastruktūra, lai nodrošinātu tādus apstākļus tirgotājiem, pircējiem un tūristiem, kas ir līdzvērtīgi citu Eiropas valstu lielāko pilsētu tirgu videi. Vienlaikus A.Abramovs akcentē: «Tirgotāju un apmeklētāju drošība ir pirmajā vietā, tāpēc rekonstrukcijas darbi uzsākti nekavējoties – tiklīdz konstatēta šāda nepieciešamība un pozitīvās pārmaiņas tirgus klienti un sadarbības partneri īpaši novērtēs rudens un ziemas sezonā.»

Rekonstrukcijas laikā tiks sakārtota tirgus vide, papildus domājot par tirgotāju un apmeklētāju ērtībām un izveidojot papildu telpas un prasībām atbilstošus un komfortablus sanitāros mezglus.

RCT administrācija aicina ar izpratni uztvert ar remontdarbu veikšanu sagādātās īslaicīgās neērtības un cer uz iedzīvotāju un tirgotāju sapratni, raugoties uz labākām pārmaiņām un sakārtotu RCT vidi nākotnē. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu