Vairums amerikāņu Obamu uzskata par piemērotāku cīņā ar citplanētiešiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Gandrīz divas trešdaļas amerikāņu uzskata, ka prezidents Baraks Obama ir piemērotāks, lai stātos pretī citplanētiešu iebrukumam, nekā viņa sāncensis no Republikāņu partijas Mits Romnijs, liecina trešdien publiskotie sabiedriskās domas aptaujas rezultāti.

Televīzijas kanāls «National Geographic», gatavojot jauno raidījumu «Chasing UFOs» («Medījot NLO»), pagājušajā mēnesī izvaicājis 1114 pieaugušos visā ASV teritorijā.

36% aptaujāto atzinuši, ka ir pārliecināti par NLO eksistenci, 11% apgalvoja, ka paši tos redzējuši, bet 20% sacījuši, ka pazīst kādu, kas tos redzējis.

Savukārt 65% respondentu pauduši pārliecību, ka Obama ir piemērotāks, lai stātos pretī citplanētiešu iebrukumam, nekā Romnijs.

Pie tam sievietes un gados jaunākie respondenti vairāk sliekušies ticēt šādai iespējamībai nekā vīrieši un aptaujātie vecuma grupā virs 65 gadiem.

«National Geographic» savu jauno raidījumu sēriju «Chasing UFOs» uzsāks piektdien, kad iepazīstinās ar Teksasas un Kolorādo iedzīvotāju pieredzi, sastopoties ar neidentificētiem lidojošiem objektiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu