Pirmdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dienas horoskops - 2. jūlijs. Vēstures fakts par šo dienu: 1494. gadā Spānija ratificē Tordesiljasas līgumu, kas nosaka Spānijas un Portugāles ietekmes zonas pasaulē.

AUNS Iespējams, būsi diezgan kašķīgā noskaņojumā, nespēsi saprasties ar līdzcilvēkiem. Varbūt labāk šo dienu paņem brīvu un pavadi to pie dabas krūts atpūtā.

VĒRSIS Šodien priekšplānā izvērsīsies materiālas dabas jautājumi. Satrauksies, ja nāksies kārtot dažādas juridiskas lietas. Kāds zīmes pārstāvis negaidīti būs iemīlējies.

DVĪŅI Tavs noskaņojums nebūs no tiem labākajiem. Varbūt šodien nāksies veltīt daudz laika finanšu jautājumu risināšanai, kas tevī sajūsmu neradīs. Atturies no lieliem tēriņiem.

VĒZIS Šodien vēlams pievērsties darāmajam, neatliec neko uz vēlāku laiku. Dažādi apstākļi spiedīs tevi uz kāda nopietna lēmuma pieņemšanu. Nebūtu vēlams iesaistīties konfliktos.

LAUVA Darba lietas ritēs savu ierasto gaitu. Šobrīd vēlams atturēties no ārzemju braucieniem. Arī sponsoru un sadarbības partneru meklējumiem neatbilstošs laiks.

JAUNAVA Šodien nekādi nespēsi paciest nekāda veida kritiku, kā arī negribēsi piekāpties citu viedoklim. Katrā ziņā līdzcilvēkiem būs praktiski neiespējami ar tevi sastrādāties.

SVARI Vislabprātāk Svaru zīmes pārstāvji šobrīd atrastos ārpus dzimtenes robežām, kaut vai uz šo vienu dienu, lai tikai spētu relaksēties un atpūsties no ikdienas rutīnas.

SKORPIONS Iespējams, šo dienu veltīsi savu atvasīšu audzināšanas darbiem. Nav izslēgts, ka nāksies risināt paaudžu konfliktu situācijas. Tev būs grūti iejusties bērnu ādā.

STRĒLNIEKS Būsi visnotaļ mainīgā noskaņojumā. Vienu brīdi izstarosi dzīvesprieku, bet jau otrā mirklī atvairīsi no sevis līdzcilvēkus pa gabalu. Atturies no alkohola lietošanas.

MEŽĀZIS Iespējams, saņemsi vairums pārmetumus par savu pārlieki konservatīvo attieksmi pret dzīvi kā tādu. Varbūt pienācis laiks ļauties kādam neprātam un pabaudīt dzīvi savādāk.

ŪDENSVĪRS Kā allaž izcelsies uz līdzcilvēku fona ar savām visnotaļ interesantajām un oriģinālajām idejām. Ceļš uz mērķu realizēšanu būs pagrūts, taču vainagosies panākumiem.

ZIVIS Kāds zīmes pārstāvis būs iemīlējies, tāpēc neparko citu arī nespēs domāt. Tā vien būsi pielipis pie mobilā telefona vai nīksi interneta sociālajos tīklos, lai sakontaktētu ar savu izredzēto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu