Uzsāk «Pērles» būvniecību Mazā Baltezera krastā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Noslēdzoties būvniecības kompāniju tenderim, ir izvēlēts ģenerāluzņēmējs apartamentu kompleksa «Pērle» celtniecībai Mazā Baltezera krastā, portālu «Apollo» informēja SIA «NERE E» pārstāve Inese Jureviča.

Par uzvarētāju konkursā ir atzīta «LNK Industries», kas pēdējo divdesmit gadu laikā ir realizējusi virkni veiksmīgu dzīvokļu un ofisu ēku apbūves projektu Latvijā un ārvalstīs. Ģenerāluzņēmēja izvēlē liela nozīme bija būvnieka pieredzei līdzīgas klases objektu attīstībā, kā arī nevainojamai reputācijai par darbu kvalitatīvu izpildi un ilgtspējīgas būvniecības principu ievērošanu.

LNK Industries valdes loceklis Jevgeņijs Locovs  norāda: «Jūtamies pagodināti, ka pasūtītājs izvēlējās mūsu kompāniju. Projekts «Pērle» paredz vismodernākās arhitektūras un inženieru risinājumus – apvienojot unikālo civilo būvniecību ar sarežģītām hidrotehniskām celtnēm.

Balstoties uz mūsu lielo pieredzi līdzīgu projektu realizācijā, gan piestātnes būvniecību jahtām, gan daudzdzīvokļu mājas celtniecību, sākot no nulles cikla un beidzot ar pilnas apdares veikšanu dzīvokļos, «Pērles» būvniecībā tiks nodrošināta visaugstākā kvalitāte un sniegta pilna garantija visiem būvelementiem, komponentiem un tehnoloģiskajām iekārtām.»

Paredzams, ka būvdarbi tiks pabeigti 2013. gada septembrī.

Apartamentu kompleksā «Pērle» atradīsies 65 apartamenti, kuru dzīvojamā platība būs no 67 līdz 250 kvadrātmetriem, kā arī 80 pazemes un 30 virszemes autostāvvietas. Dzīvokļu plānojumi sniedz plašuma sajūtu un ir atvērti apkārtējiem dabas skatiem, kas tiek panākts gan ar ēkas fasādes panorāmas stiklojumu, gan ar tās izvietojumu un terasēm un balkoniem katrā dzīvoklī. Ēkas arhitektūra ir veidota, respektējot apkārtējo vidi, reljefu, ezera piekrasti, maksimāli saglabājot apkārt esošo priežu mežu un harmoniski ierakstoties latviskajā ainavā.

Dzīvokļi «Pērlē» tiek piedāvāti ar pilnu apdari, izmantojot augstākās kvalitātes apdares materiālus – dabīgo koku, koka panelējumus, akmens flīzes, pasaulē vadošo ražotāju santehniku, kā arī augstvērtīgas gaismas sistēmas.

Pašlaik jaunu projektu vidū izsmalcināta stila piekritējiem izvēle nav plaša un aprobežojas ar jauniem projektiem Jūrmalā un dažiem dzīvokļu projektiem Rīgas centrā. «Pērle» savukārt piedāvā augstu dzīves komfortu savienojumā ar iespēju baudīt dabu - pilsētniekiem, kas vēlas aizbēgt no lielpilsētas trokšņiem vai Jūrmalas burzmas. Sava māja paša ezera krastā viennozīmīgi ir īpaša sajūta, un tādas klases dzīvokļu pie Latvijas ezeriem nav.

Daudzi rīdzinieki ir Baltezera piekritēji, un tā atrašanās vietas priekšrocības visiem ir labi zināmas. Mazais Baltezers, salīdzinot ar Lielo Baltezeru, ir faktiski neapbūvēts. Esošie apbūves ierobežojumi Mazā Baltezera krastā garantē, ka neskarta daba šeit tiks saglabāta arī nākotnē. Tāpat tiks nodrošināta ikviena iedzīvotāja brīva piekļuve ezeram, tiks ierīkota publiska pludmale.

Projektā «Pērle» jau ir aktīvi uzsākta dzīvokļu rezervācija, un, lai arī būvdarbi ir tikko sākušies, projektā jau ir rezervēti 15% dzīvokļu. Projekta attīstītāja SIA «NERE E» pārstāve Inese Jureviča atzīmē: ««Pērles» koncepts dabas un īpaša komforta piekritējiem ir radis atsaucību ļoti dažādu pircēju vidū, par ko esam gandarīti. «Pērle» ir radīta ar īpašām sajūtām pret cilvēku un dabu, vēloties akcentēt un pat pastiprināt dabas klātbūtni, nevis aizēnot to. Gribam akcentēt vienkāršas lietas, kas bieži arī sniedz patiesus laimes brīžus. Iedzīvotāju īpašu komfortu «Pērlē» papildinās relaksācijas zona ar baseinu un pirti, fitnesa zāle, bārs-terase, konsjeržserviss, apsardze, privātā laivu piestātne.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu