Glezniecība un stikls izstādē «Dažādas dienas»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 2.jūlija līdz 24.jūlijam galerijā «Mākslas banka» būs apskatāma Gitas Oses glezniecības un stikla mākslas izstāde «Dažādas dienas».

Par izstādi:

Pati autore, komentējot savu jaunāko personālizstādi raksta - caurvējš, putni un šampanietis.. un tveicīgas vasaras naktis. Tas rada nemieru un ilgošanos. Savukārt tas ir pamats, lai rastos vēlme kaut ko radīt. Caurvēja nemiers uzbur vīzijas -bieži krāsainas un eksotiskas, kas veidojas no gaismas pielietām bērnības atmiņām un krāsainiem sapņiem par skaistāku realitāti. Pašai savu.
 
Bet reizēm gribas uzgleznot vēju - neredzamu, nenotveramu, kaut kur starp ziemeļu vēsajām krāsām klejojošu. Un pelēkus putnus pelēkās debesīs. Tik vien krāsas kā izlijis šampanietis.
 
Tās ir manas dienas, dažādas dienas. Un es meklēju atbildi - kas starp šīm dienām esmu es?

Par autori:

G.Ose (dz. 1960) Latvijas Mākslas akadēmijā ieguvusi bakalaura, kā arī maģistra grādu stikla mākslā. Līdz šim piedalījusies virknē izstāžu Latvijā, kā arī ārpus mūsu valsts robežām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu