Jaunietis degvielas uzpildes stacijā nozog 70 litrus degvielas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Policija trešdien aizturējusi jaunieti par 70 litru degvielas zādzību no uzpildes stacijas, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Daiga Kondrāte.

Trešdien Jūrmalā kādas degvielas uzpildes stacijas darbinieki ziņoja policijai par to, ka kāds vīrietis uzpildījis aptuveni 70 litrus degvielu un aizbraucis nesamaksājot. Policijas darbinieki sāka vieglā transportlīdzekļa meklēšanu un drīz pēc notikušā aizturēja 1992.gadā dzimušu vīrieti aizdomās par degvielas zādzību.

Aizdomās turamais zādzības veikšanai izmantoja divu dažādu automašīnu numurzīmes un pēc nozieguma izdarīšanas tās noņēma. Likumsargi numura zīmes atrada netālu no degvielas uzpildes stacijas un noskaidroja, ka tās pieder citiem transportlīdzekļiem.

Pret aizturēto jaunieti policijā sākts kriminālprocess par zādzību un turpinās izmeklēšana, lai noskaidrotu precīzu informāciju par likumpārkāpumā izmantoto numurzīmju izcelsmi un to vai aizdomās turamais tās ir nozadzis.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu