Sieviete, kas pa logu izmeta savus bērnus, nopratināšanā atklājusi šokējošas detaļas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no «Komsomolskaja Pravda»

Krievijas presē nonākuši Gaļinas Rjabkovas, kura svētdien Maskavas apgabalā nogalināja savus bērnus, izmetot tos pa 15.stāva logu, pratināšanas materiāli.

<em><strong>Sieviete Krievijā pa 15. stāva logu izmet savus bērnus</strong></em>

<strong><em>Sieviete paskaidro, kāpēc pa 15.stāva logu izmeta savus bērnus</em></strong>

Nopratināšanas materiāli atklājuši izmeklētājiem šokējošas slepkavības dienas detaļas. Tāpat pēc tiem nākas secināt, ka bērni tikuši apdraudēti vairāku gadu garumā.

Rjabkovas vīrs Sergejs Rjabkovs pastāstījis, ka 2008.gadā kredītā ar sievu  iegādājušies dzīvokli, bet 2009.gadā abu attiecības sākušas jukt. Sieva viņu dzinusi prom no mājas, uz ko Sergejs atbildējis, ka tas ir arī viņa dzīvoklis. Sergejs apgalvo, ka sieva viņu nemitīgi fiziski iespaidojusi un pirmo reizi viņu nogalināt gribējusi jau 2010.gadā. 2001.gadā sieviete esot mēģinājusi izdarīt pašnāvību, pārgriežot vēnas, un toreiz nonākusi psihiatriskās slimnīcas uzskaitē. Pret bērniem sieviete esot izturējusies slikti. Viņa tos nereti aizmirsusi pabarot, nav pievērsusi tiem uzmanību, pati tikmēr braukājusies ar skrituļslidām vai sēdējusi pie datora sociālajos tīklos. Vīrietis vairs neesot varējis izturēt sievietes uzvedību  - savācis mantas un aizbraucis.

Savukārt Gaļina apgalvo, ka pēc vīra aizbraukšanas nav spējusi nekur rast sev mieru. Vīrs neesot apsveicis bērnu dzimšanas dienā, atstājis viņus bez naudas. Gaļina esot iztērējusi mātes doto naudu un devusies lūgt palīdzību sociālajos dienestos.

Tad sieviete izlēmusi nogalināt sevi un bērnus - viņa vannā salaidusi ūdeni un pasaukusi bērnus mazgāties. Tad paņēmusi elektrības vada pagarinātāju un rozetē iespraudusi dakšiņu un kopā ar dēliem iesēdusies vannā un ieslēgusi elektrības slēdzi. Tomēr ieplānotās pašnāvības vietā mājā tika izsisti elektrības korķi.

Tad sieviete vannā paņēmusi ieslēgtu fēnu, taču atkal izsisti korķi. Bērni tikmēr vannā spēlējušies ar kuģīšiem, bet viņa domājusi, kā viņus nogalināt. «Ja es būtu sevi nogalinājusi pirmā, tad viņi tiešām vairs nevienam nebūtu vajadzīgi,» sacīja sieviete.

Viņa aizvedusi bērnus uz 15 stāvu un pa vienam sākusi mest viņus lejā . Pašai nolēkt viņai tomēr esot pietrūcis drosmes. Viņa devusies uz savu dzīvokli, jo bija nolēmusi izsmēķēt paciņu cigarešu, lai saindētos ar nikotīnu, taču neesot cigaretes atradusi, tad izgājusi uz ielas un nolēmusi bērniem izsaukt neatliekamo medicīnisko palīdzību.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu