«Piekūns Skrien Debesīs» tapusi jauna versija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Producenti Reverss & Jerox sadarbībā ar dziedātāju Oskaru Mustermani (AK69 un Art Of Keeping Secrets) piedāvā pazīstamās dziesmas «Piekūns Skrien Debesīs» jaunu versiju. Šī skaņdarba oriģinālu savulaik izpildīja leģendārā grupa «Jauns Mēness», kura tieši šogad svinēs savu 25 gadu jubileju!

«Producents Jerox ieteica izveidot «Piekūns SKrien Debesīs» jaunu versiju un tā kā jau kopš sen seniem laikiem ir patikusi grupas «Jauns Mēness» mūzika, tad šī ideja uzreiz uzrunāja. Jāteic, ka jaunās versijas tapšanas process ievilkās uz veselu gadu, taču kā izrādās tas veiksmīgi sakritis ar ziņu, ka grupa «Jauns Mēness» tieši šogad apvienosies 1. decembrī, koncertzālē «Palladium» sniedzot jubilejas koncertu» tā par jaunās versijas tapšanu saka producents Reverss, kurš pazīstams ar tādiem skaņdarbiem kā: Vaidava vs Roberts Lejasmeijers & Reverss - Pusnakts Stundā, Pienvedēja Piedzīvojumi - PP (Reverss Refunk Mix), Aisha (Aija Andrejeva) - Lelle (Reverss Refunk Mix) u.c.

Jāpiebilst, ka Reverss & Jerox jau iepriekš sadarbojušies gan kopīgi veidojot oriģinālkompozīciju «Mirkli Apstājies» (piedaloties grupas «Framest» solistei Elīnai Šmukstei), gan izveidojot remiksu grupas «Prāta Vētra» dziesmai «Gara Diena». Skaņdarbs «Piekūns Skrien Debesīs» atrodams arī tikko kā iznākušajā Mikrofona Ieraksti veidotajā deju mūzikas izlasē «Pat Ziloņi Dejo». Kā arī legāli lejupielādējams interneta mūzikas veikalā «Doremi.lv».

Skaņdarbam izveidots neoficiāls video pavadījums (izmantoti kadri no filmas «Vallhalla Rising»):


«Piekūns Skrien Debesīs» singlā iekļauti:
01. (Radio versija) - radio ēteram paredzētā jaunā versija

02. (Mart Inc. Remix) - house stilā ieturēts remiks, ar radio ētera potenciālu

03. (Edge Core Remix) - deju grīdu rībinātājs, complextro stilā ieturēts remiks

04. (DJ Versija) - pagarināta radio versija DJu vajadzībām

05. (Mandkran Remix) - progressive stilistikā ar complextro elementiem ieturēts remiks

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu