Palīdzi Patvēruma mājai!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šī gada 30. jūnijā un 01. jūlijā norisināsies Divu dienu Mākslas Plenērs, biedrības Ģimenes Šūpulis mājvietā «Jaunpalejās», Kauguru pagastā, Beverīnas novadā, LV-4224.

Programma:
- Sestdien 30. jūnijs plkst. 12:00-17:00 stikla, keramikas un akvareļa tehnikas darbnīcas.
- Svētdien 01. jūlijs plkst. 12:00-16:00 keramikas un akvareļa tehnikas darbnīcas.

Aicinam pieteikties visus interesentus uz plenēru, kuru vadīs un konsultēs māksliniece un keramiķe Ingūna Briede un profesionālā stikla māksliniece Marta Ģibiete.

• Piedāvāsim keramikas, gleznošanas un stiklinieku darbu radošās darbnīcas.
• Mūsu rīcībā būs plaša āra terase, ar inspirējošu dabas ainavu visapkārt.
• Gleznosim, zīmēsim, veidosim no māla un stikla gan skulptūras, gan kolāžas iedvesmojoties no daudz un dažādiem dabas skatiem, kādi redzami «Jaunpalejās».

Uz vietas būs pieejami visi darbošanai nepieciešamie materiāli. Ja ir tāda vēlme, savus mīļākos vai iecerētos materiālus mākslas darba tapšanai – otas, krāsas, virsmas uz kā gleznot – iespējams paņemt līdzi pašiem.

• Lūgums pieteikt savu dalību pie Daigas Brūveres pa tālruni 27891495 vai rakstot uz e-pastu: gimenes.supulis [at] gmail.com norādot dalībnieku skaitu un kurā dienā vēlaties piedalīties.
• Ja ir kāds, kas vēlas veltīt savu mākslas darbu Ģimenes Šūpuļa labdarības Dārza svētkiem, bet nevar ierasties uz plenēru – laipni lūgti to noziedot, sazinoties ar Daigu.
• Lai radošajam garam pietiek spēka un iedvesmas mākslas darbus radot, lūgums paņemt līdzi arī kādu gardumu no savas virtuves.

Visi plenērā tapušie mākslas darbi tiks pārdoti izsolē Ģimenes Šūpuļa Labdarības Dārza svētkos 4. augustā, lai iegūtu līdzekļus Patvēruma mājas pabeigšanai!

www.gimenes-supulis.lv
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu