Ērts un vienkāršs failu glabāšanas veids

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Ja Jūs jebkad esat saskārušies ar problēmām, pārsūtot liela apjoma datnes, tad sekojošā informācija ir domāta tieši Jums.

Minēsim piemēru – Jums sakrājies daudz fotogrāfiju, kuras vēlaties nosūtīt draugam, tāpēc Jūs ar patieso apsēstību katrai savai vēstulei draugam kabināt klāt piecas fotogrāfijas. Visticamāk ap piekto vēstuli Jūs nolemjat, ka vieglāk ir vienkārši iedot draugam zibatmiņu. Vēl viens piemērs – Jums nepieciešams, lai rīt no rīta kolēģa e-pastā būtu prezentācija, kura nezin kāpēc «karājas» pusgigabaita lielumā un absolūti atsakās pievienoties vēstulei.

Tieši šādos gadījumos izmantojami servisi, kas atļauj glabāt «smagas» datnes un pārsūtīt vien saites uz tiem. Citiem vārdiem sakot, Jūs augšuplādējat datni uz neatkarīga servera, saņemat saiti uz to, ko pārsūtāt savam draugam vai kolēģim. Tas savukārt lejupielādē doto datni no šīs saites.

Gandrīz šķiet – izeja rasta, bet rodas jauna problēma – tieši kuru datņu glabāšanas servisu izmantot? Katram lietotājam ir savs prioritāšu saraksts, attiecīgi kuram arī viņš izvēlas vienu vai otru servisu, lai gan visdrīzāk par galveno parametru kļūst apjoma (GB) un cenas attiecība.

Lai Jūs velti netērētu laiku viena vai otra servisa meklējumiem un izvērtēšanai, mēs Jūsu uzmanībai piedāvājam izplatītāko servisu, kas piedāvā datņu glabāšanas un apmaiņas pakalpojumus, cenu salīdzināšanas tabulu **:

 

Microsoft SkyDrive

Introducing Amazon cloud drive

Dropbox

iCloud

Inbox Files

Bezmaksas

25 GB

5 GB

2 GB

5 GB

10 GB

10 GB

 

 

 

20$/ gadā

 

20 GB

 

20$/ gadā

 

 

 

25 GB

 

 

 

40$/ gadā

6,99Ls/ 12.66$*/ gadā

45 GB

10$/gadā

 

 

 

 

50 GB

 

50$/ gadā

120$/ gadā

100$/ gadā

9,99Ls/ 18.10$*/ gadā

75 GB

25$/ gadā

 

 

 

 

100 GB

 

100$/ gadā

240$/ gadā

 

19,99Ls/ 36.21$*/ gadā

125 GB

50$/ gadā

 

 

 

 


*pēc Latvijas Bankas kursa 18.05.2012 ar PVN

 ** cenas norādītas uz 10.05.2012

Tādā veidā vienu no vadošajām pozīcijām apjoma-cenas attiecības kategorijā ieņem «Inbox Files». Bez tam, «Inbox Files» piemīt arī citas priekšrocības, piemēram, patiesi liels augšup un lejupielādēšanas ātrums – dēļ tā, ka tiek izmantots tikai Latvijas interneta traffiks. Tāpat, pieminēšanas vērta ir paralēlā lejupielāde. Minētā iespēja pieejama visiem lietotājiem neatkarīgi no izvēlētā abonementa veida un atļauj lejupielādēt vairākas datnes vienlaikus.

Maksimālais augšupielādējamās datnes izmērs sastāda 1,5 GB, turklāt tiek pieļauta jebkura formāta datņu augšupielāde un glabāšana

Neapšaubāmi «Inbox Files» nodrošina diennakts augšuielādēto failu apstrādi, ļauj tajos dalīties ar draugiem un paziņām, kā arī pieļauj saišu uz Jūsu datnēm publicēšanu interneta forumos vai mājaslapās.

http://files.inbox.lv

http://files.inbox.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu