Gaters pamet SIA «Rīgas pilsētbūvnieks» vadītāja amatu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Piektdien notika SIA «Rīgas pilsētbūvnieks» akcionāru sapulce, kas pieņēma lēmumu iecelt jaunu valdes locekli, jo valdes priekšsēdētājs Ivars Gaters uzņēmuma akcionāram bija paziņojis par amata atstāšanu, pārejot strādāt privātajā sektorā un kļūstot par liela celtniecības uzņēmuma vadītāju.

Ņemot vērā SIA «Rīga pilsētbūvnieks» realizēto projektu nozīmību Rīgā un nepieciešamību nodrošināt uzņēmuma darbības nepārtrauktību, Rīgas domē operatīvi tika izskatītas vairākas vakantā valdes locekļa kandidatūras.

Kā norāda domē, būtisks priekšnoteikums kandidātu izvēlē bija zināšanas par valsts un pašvaldības pārvaldi, darbs pie lielu projektu vadības un spēja nekavējoties profesionāli pārņemt uzņēmuma vadību.

Par piemērotāko kandidātu tika atzīts bijušais vairāku valdību ministrs, kas bijis arī Saeimas un Rīgas domes deputāts, valsts uzņēmumu valdes loceklis, ilggadējs partijas «Tēvzemei un Brīvībai/LNNK» biedrs Andrejs Požarnovs. Viņš pildīs arī SIA «Rīgas pilsētbūvnieks» valdes priekšsēdētāja amata pienākumus.
 
SIA «Rīgas pilsētbūvnieks» ir Rīga pašvaldības kapitālsabiedrība, kas nodarbojas ar pilsētas dzīvojamā fonda attīstību, mājokļu un citu nekustamā īpašuma objektu būvniecību un atjaunošanu. Uzņēmums veic pasūtītāja, projektu vadības un būvuzraudzības funkcijas daudzdzīvokļu dzīvojamo māju, sociālo dzīvojamo māju un citu objektu renovācijas, rekonstrukcijas un celtniecības gaitā, kā arī nodarbojas ar ēku apsaimniekošanu. Sabiedrība ir dalībniece vairākos starptautiskos projektos par daudzdzīvokļu dzīvojamo namu energoefektivitātes paaugstināšanu un jaunu tehnoloģiju ieviešanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu