Samanta Tīna prezentēs savu jauno šovprogrammu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar koncertiem Valmierā un Alūksnē šonedēļ ugunīgā dziedātāja Samanta Tīna prezentēs savu jauno vasaras koncertprogrammu «Samantas Dance party», bet jau svētdien viņa dosies uz Baltkrieviju, lai piedalītos respektablajā TV konkursā «Slavjanskij Bazar».

Samanta Tīna ir viena no pieprasītākajām dziedātājam Latvijā, tādēļ viņas šīs vasaras koncergrafiks bija saplānots vēl ziemā. Tomēr martā viņas vasaras koncertplānos tika ieviestas būtiskas korekcijas – uzvara prestižā starptautiskā jauno vokālistu TV konkursa «Slavjanskij Bazar» nacionālajā atlasē lika mainīt iepriekš plānoto koncertgrafiku un jau šo svētdien Samanta Tīna dosies uz kaimiņvalsts Baltkrievijas galvaspilsētu Minsku, kur notiks konkursa mēģinājumu process (visi dalībnieki uzstāsies ar Baltkrievijas Nacionālo Estrādes orķestri). Pats konkurss, ko redz TV skatītāji ne tikai Latvijā, bet arī Krievijā, Ukrainā, Moldovā, Baltkrievijā, Polijā un citās Eiropas valstīs, notiks Vitebskā.

«Konkursam esmu sagatavojusi trīs skaņdarbus – pašas radīto dziesmu «For Father», ko Latvijas klausītāji iepazina «Eirovīzijas» dziesmu konkursa pusfinālā un dziesmu «Auga, auga Rūžeņa», kas tiks izpildītā kā Latvijas nacionālais hits,» stāsta Samanta Tīna. Trešā kompozīcija, kurai saskaņā ar konkursa nolikumu ir jābūt kāda slāvu komponista sarakstītai, ir izvēlēta «Dziesma par tālo Dzimteni», kas daudziem ir palikusi atmiņā kā viena no kinofilmas «17 pavasara mirkļi» tituldziesmām. «Šī ir patiesi skaista dziesma par mīlestību un Dzimteni – un tās ir tēmas, kas ir svētas un svarīgas vienmēr. Domāju, tieši tādēļ šī dziesma ir joprojām iemīļota un populāra miljoniem klausītāju – tā ir izturējusi laika pārbaudi,» dziesmas izvēli paskaidro dziedātāja.

Tomēr vēl dienu pirms došanās uz Minsku Samanta Tīna vēl prezentēs savu jauno vasaras koncertprogrammu «Samantas Dance party», kurā skanēs populārākās 80. un 90. gadu diskotēku un klubu himnas. «Tās ir mūsu vecāku mīlestības dziesmas un manas paaudzes bērnības melodijas, kas skanēja radio, diskos un kasetēs. Šajā koncertprogrammā tās iegūs jaunu skanējumu», atklāj Samanta Tīna. Koncertā būs dzirdamas Sabrinas, Dr.Alban, Haddaway, Los del Rio un citu izpildītāju populārākās dziesmas – no «Lets talk about sex» un «Boys, boys, boys» līdz «Macarena» un «What is love». Koncertos piedalīsies arī jaunā puišu grupa «Mono», kuri būs ne tikai Samantas Tīnas partneri koncertprogrammā «Samantas Dance party», bet arī izpildīs populārākās komponista Zigmara Liepiņa dziesmas. Jāatzīmē, ka koncerti notiks uz leģendārās «Boombox» skatuves, kas tos padarīs vizuāli aizraujošus un tehnoloģiski interesantus.

Tuvākie koncerti, uz kuriem biļetes ir nopērkamas visas «Biļešu paradīzes» kasēs notiks 20. jūlijā Saldū, 27. jūlijā Preiļos, 3. augustā Dobelē, 10. augustā Tukumā, 11. augustā Kuldīgā, 31. augustā Mērsragā, bet turnejas noslēguma koncerts – 1. septembrī Rīgā, «Sapņu fabrikā». Visos koncertos kā īpašais viesis būs DJ Japānis, bet pirmās 100 biļetes uz katru koncertu iepriekšpārdošanā nopērkamas tikai par 3 latiem! Koncertu apmeklētāju ērtībai visos koncertos darbosies bufete, kurā alus un uzkodas būs pieejamas par ļoti demokrātiskām cenām, bet ieeja estrādēs būs no pl. 22.00.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu