Policija publisko agresīvā kvadracikla vadītāja aizturēšanas video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Policija publiskojusi video, kurā redzams, kā tiek aizturēts agresīvais kvadracikla vadītājs, kurš ceturtdien plosījās Rīgas ielās.

Jau ziņots, ka ceturtdien Rīgā likumsargi aizturējuši pamatīgi iereibušu kvadricikla vadītāju, kurš kopā ar pasažieri «trakojis» pa pilsētas ielām, kā arī bēga no policistiem, portāls «Apollo» uzzināja Rīgas Pašvaldības policijā.

Ceturtdien pusdienas laikā Pašvaldības policijas Kurzemes rajona dežūrdaļā saņemts izsaukums uz Grīvas ielu, kur pa daudzstāvu māju pagalmiem kāds vīrietis agresīvi braukā ar kvadriciklu.

Nekavējoties izbraucot uz izsaukumu, policisti Buļļu ielā pamanīja kvadriciklu, ko vadīja vīrietis, vizinot arī kādu sievieti.

Kvadricikla vadītājs pa ceļa braucamo daļu brauca nevienmērīgi, aizmugurē sēdošā pasažiere grīļojās, kas liecināja par to, ka abas personas varētu būt reibuma stāvoklī, atklāja policijā.

Pamanot policijas transportlīdzekli, kvadracikla vadītājs nogriezās uz Spilves ielu. Neraugoties uz policijas vairākkārtējiem aicinājumiem apstāties, vadītājs nereaģēja, bet, nobraucot no ceļa, pārbrauca pāri apstādījumu teritorijai un, palielinot ātrumu, turpināja kustību braukt pa gājēju ietvi.

Policisti pamanot, ka pretī braucošajam kvadriciklam pa gājēju ietvi iet cilvēki, tostarp sieviete ar bērnu ratiņiem, ar dienesta automašīnu aizšķērsoja kvadriciklam ceļu. Taču arī tas kvadricikla vadītāju nespēja aizturēt - nesamazinot ātrumu, agresīvais braucējs centās apbraukt dienesta automašīnu, bet nesavaldot kvadriciklu, ietriecās automašīnā.

Pēc notikušā uz notikuma vietu izsaukti mediķi, jo kvadracikla pasažiere avārijā bija guvusi traumas. Kvadracikla vadītājs no mediķu palīdzības atteicās, vien pārrunu laikā vairākkārt izteica nožēlu, ka nav varējis no policijas aizmukt.

Uz notikuma vietu izsaukta Valsts policija Ceļu policija, kas, veicot alkohola koncentrācijas pārbaudi, 41 gadu vecā transporta līdzekļa vadītāja izelpā konstatēja alkohola koncentrāciju - 2,67 promiles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu