Klāt Braiena Adamsa koncerts Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2. jūlijā, «Arēnā Rīga» koncertu sniegs pasaulslavenais kanādiešu dziedātājs Braiens Adamss (Bryan Adams). Mūziķa koncertā nebūs iesildītāju, tāpēc koncerta rīkotāji aicina apmeklētājus ierasties savlaicīgi. Koncerta sākums paredzēts plkst. 20.00, bet «Arēnas Rīga» durvis koncerta apmeklētājiem būs atvērtas no plkst. 18.00.

Biļetes uz Braiena Adamsa koncertu vēl nopērkamas «Biļešu servisa» un «Ticketpro» kasēs, kā arī «ticketpro.lv» un «bilesuserviss.lv». Stāvbiļete maksā Ls 25. Iespējams iegādāties arī pēdējās sēdvietas, to cenas ir Ls 25, Ls 30 un Ls 35.

Mūziķa dziesmas ir iekarojušas topu pirmās vietas visā pasaulē un starp tām ir tādas slavenas kompozīcijas kā »(Everything I Do) I Do It for You», «Please Forgive Me», «Have You Ever Really Loved a Woman?», «Summer of '69», «The Only Thing That Looks Good on Me Is You» un citas. Braiens Adamss savā koncertā «Arēnā Rīga» izpildīs daudzas no tām, kā arī jauno singlu no šogad gaidāmā albuma - «Don't Look Back».

Braiena Adamsa veiksmīgā karjera ilgst jau trīs dekādes un viņa albumi visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 55 miljonu lielā tirāžā. Dziedātājs 15 reizes ticis nominēts «Grammy» balvai un ir ieguvis divus šos prestižos apbalvojumus.

Braiens Adamss ir ne tikai atzīts dziedātājs, bet arī komponists. Viņs bijis vairākkārt nominēts «Golden Globe» un «Oskara» balvām par mūziku filmām.

Mūzika nav viņa vienīgā aizraušanās - Adamss zināms arī kā kaislīgs fotogrāfs - viņa darbi tikuši publicēti tādos modes un dzīvesstila žurnālos kā «Vogue», «Harper’s Bazaar», «Esquire», «i-D» un citos. Šī gada septembrī iznāks Braiena Adamsa pirmā fotogrāfiju grāmata «Exposed».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu