«VEF Rīga» pievienojas Artūrs Strēlnieks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Latvijas čempionvienība «VEF Rīga» pastiprinājusi sastāvu ar latviešu basketbolistu Artūru Strēlnieku, portālu «Apollo» informēja kluba direktore Laila Spaliņa.  

«Artūrs Strēlnieks ir basketbolists ar «Vefiņa» filozofijai atbilstošām rakstura īpašībām – cīnītājs, komandas spēlētājs ar augstu motivāciju uzvarēt, sasniegt maksimāli augstāko iespējamo rezultātu. Parakstot līgumu ar viņu, esam ieguvuši labu aizsardzības spēlētāju ar pieredzi starptautiskos turnīros,» norāda «VEF Rīga» padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups.  

Arī «VEF Rīga» treneris Nikolajs Mazurs uzsver Strēlnieka cīnītāja raksturu: «Artūrs laukumā spēj radīt un dot enerģiju, vienmēr cīnās ar milzīgu pašatdevi un cīņassparu. Strēlnieks ir labs aizsardzības spēlētājs, kurš laukumā spēj pildīt konkrētus uzdevumus.»

Tikmēr Strēlnieka aģents Artūrs Kalnītis pauž gandarījumu, ka izdevies vienoties ar «VEF Rīga» par līguma parakstīšanu. «Nevienam nav noslēpums, ka Artūru savās rindās vēlējās redzēt arī BK «Ventspils», bet «VEF Rīga» piedāvājums bija konceptuāli labāks. Uzskatam, ka šis ir solis uz priekšu Artūra karjerā un gribam izmantot šo iespēju, lai pateiktos BK «Ventspils» par Artūrā ieguldīto darbu.»

«Tāds spēlētājs kā Artūrs  ir vajadzīgs jebkurai komandai, jo labāku melnā darba darītāju ir grūti iedomāties. Artūrs ar nepacietību gaida pirmos komandas treniņus, lai ātrāk varētu aprast ar trenera Ramūna Butauta sistēmu un palīdzēt «VEF Rīga» komandai izcīnīt lielas uzvaras,» piebilst Kalnītis.  

«VEF Rīga» 2012./2013. gada sezonas komandas komplektācijas notiek, saglabājot iepriekšējās komandas kodolu. Starpsezonu periodā čempionvienībai jau pievienojies saspēles vadītājs Lūks Laukss un uzbrucējs Viljams Danielss.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu