Gāzētā minerālūdenī sālīti gurķīši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

nelieli gurķīši
dilles
mārrutku lapas vai sakne
upeņu lapas
ķiršu lapas
ķiploks
sāls
cukurs
gāzēts minerālūdens

Pagatavošana:

Gurķus nomazgā un nogriež galus. Sālāmajā traukā pamīšus liek gurķus un zaļumus, pa starpām liekot uz pusēm pārgrieztas ķiploka daiviņas (ķiplokus liek bagātīgi).

Minerālūdenim pieliek sāli un cukuru (uz 1 l minerālūdens -  2 ēdamkarotes sāls un 1 ēdamkarote cukura). Ūdenim jābūt tik daudz, lai gurķus nosegtu. Gurķi būs gatavi jau nākamajā dienā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu