Veloaktīvisti panāk «Zaļā veloceliņa» izbūvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien Rīgas domes deputāti atbalstīja finansējumu 36 000 latu vērtībā, lai pabeigtu 1080 metru garo veloceliņa posmu starp Dauguļu un Kantora ielu. 

«Jau šomēnes tiks uzsākta nepabeigtā «Zaļā veloceliņa» posma gar Māras dīķi izbūve, savukārt nākamgad pavasarī taps arī tā turpinājums posmā starp Dauguļu un Kantora ielām Mārupītes ielejā 1080 m garumā», tā šodien, tiekoties ar veloaktīvistiem un apkārtnes iedzīvotājiem informēja Rīgas vicemērs Andris Ameriks. Tāpat šogad plānots atjaunot arī veloceliņa horizontālo marķējumu un uzstādīt informatīvās norādes gar to.

«Zaļais veloceliņš» ved maršrutā no Vanšu tilta, pa Āgenskalna līci, Uzvaras parku, Arkādijas parku, gar Māras dīķi līdz Bieriņiem, pamatā izmantojot zaļo zonu - parkus, kā arī Mārupītes krastu. Tas izveidots, lai dotu iespēju Rīgas iedzīvotājiem un tūristiem aktīvi pavadīt brīvo laiku, izbaudot Rīgas parkus un Mārupītes dabas ainavu, kā arī sniegtu drošas pārvietošanās iespējas ikdienas velobraucējiem.

<em>Lasi vēl: Veloaktīvisti rīkos demonstrāciju &laquo;Zaļā veloceliņa&raquo; izbūves pabeig&scaron;anai Mārupītes dabas parkā</em>

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu