Pensionārs aizstāvoties, ar kartupeļu nazi nodur jaunieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto:  youngdoo, CC ...

Svētdienas vakarā Rīgā kādā daudzdzīvokļu namu pagalmā izcēlās konflikts starp kādu jaunu vīrieti un pensionāru. Konflikta rezultātā jaunais vīrietis gāja bojā, taču pensionārs tika nogādāts slimnīcā.

Valsts policijas pārstāve Daiga Kondrāte portālu «Apollo» informēja, ka svētdien plkst.20 Ropažu ielas iedzīvotāji ziņoja Rīgas policijai par konfliktu starp diviem vīriešiem.

Notikuma vietā likumsargi noskaidroja, ka 1988.gadā dzimis vīrietis ar ķieģeli izsitis 1942.gadā dzimuša sirmgalvja dzīvokļa loga stiklu un trāpījis viņam pa galvu. Pensionārs tobrīd mizojis kartupeļus, un pēc saņemtā trieciena devies ārā noskaidrot jaunā vīrieša rīcības iemeslus.

Pēc pensionāra stāstītā, mājas pagalmā jaunais vīrietis vēlreiz iesita viņam pa galvu ar ķieģeli, jo pensionārs esot atteicies aizdot naudu. Tas vecāko esot sadusmojis un viņš iedūris uzbrucējam vēderā ar līdzi paņemto virtuves nazi.

Notikuma vietā ieradās neatliekamā medicīniskā palīdzība un nogādāja pensionāru ar smagām galvas traumām slimnīcā, taču jaunākais vīrietis no gūtajām traumām mira.

Par notikušo Rīgas policisti sākuši kriminālprocesu, lai noskaidrotu precīzus notikuma apstākļus.

Sirmgalvis savu vainu notikušajā atzīst, taču paskaidro, ka sadūris kaimiņu aizstāvoties. Policijas darbinieki turpina izmeklēšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu