Arī 2013. gada PČ hokejā Latvija sāks pret Krieviju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

2013. gada pasaules hokeja čempionātu Latvijas valstsvienība sāks pret šīgada zelta medaļu ieguvējiem Krievijas izlases hokejistiem, vēsta «iihf.com».

Nākamā gada pasaules čempionāts, kas risināsies no 3. līdz 19. maijam, tāpat kā šogad notiks Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā un Somijas galvaspilsētā Helsinkos.

Atšķirībā no šīgada čempionāta nākamajā gadā Latvijas hokejisti spēlēs Helsiku apakšgrupā, spēkojoties ar Krieviju, Somiju, Slovākiju, ASV, Vāciju, Franciju un Austriju. 4. maijā Latvija tiksies ar Krieviju, 5. maijā - ar ASV, 7. maijā - ar Austriju, 9. maijā - ar Slovākiju, 11. maijā - ar Vāciju, 13. maijā - ar Franciju, bet 14. maijā - ar mājinieci Somiju.

Atgādinām, ka arī šogad Latvijas izlase pirmo maču pasaules čempionātā aizvadīja pret Krieviju, piedzīvojot zaudējumu ar 2:5.

Tikmēr Stokholmas apakšgrupā spēlēs Zviedrija, Čehija, Kanāda, Norvēģija, Šveice, Dānija, Baltkrievija un Slovēnija.

2014. gadā pasaules čempionāts notiks Minskā (Baltkrievija), 2015. gadā - Prāgā un Ostravā (Čehija), bet 2016. gadā - Maskavā un Sanktpēterburgā (Krievija).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu