Kvitova, Viljamsa, Lisicki un Radvanska iekļūst Vimbldonas turnīra 1/4 finālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vimbldonas turnīra sieviešu vienspēļu turnīra astotdaļfināla mačā šodien uzvaru izcīnīja pašreizējā turnīra čempione Čehijas tenisiste Petra Kvitova.

Ar ceturto numuru izliktā Kvitova aizvadītajā cīņā ar 4-6, 7-5 un 6-1 pārspēja bijušo Francijas atklātā čempionāta uzvarētāju itālieti Frančesku Skjavoni, kura bija izlikta ar 24. numuru. Aizvadītā cīņa ilga divas stundas un 36 minūtes.

Pagājušā gada Vimbldonas čempionāta finālā Kvitova uzvarēja krievieti Mariju Šarapovu, izcīnot savu pirmo un līdz šim vienīgo «Grand Slam» titulu karjerā, bet šīgada pirmajos divos «Grand Slam» turnīros Austrālijā un Francijā Kvitova tika līdz pusfinālam.

Par vietu Vimbldonas čempionāta pusfinālā Kvitova spēkosies ar četrkārtējo šī turnīra uzvarētāju amerikānieti Serēnu Viljamsu, kura astotdaļfināla cīņā ar 6-1, 2-6 un 7-5 pieveica Kazahstānas tenisisti Jaroslavu Švedovu.

Vēl pie vietas turnīra ceturtdaļfinālā šodien tika austriete Tamira Pašeka, kura ar 6-2 un 6-2 pārliecinoši pieveica itālieti Robertu Vinči, kura bija izlikta ar 21. numuru.

Citviet zaudējumu astotdaļfināla mačā piedzīvoja WTA ranga pašreizējā līdere krieviete Marija Šarapova, kura ar 4-6 un 3-6 piekāpās vācietei Sabīnei Lisicki, kura izlikta ar 15. numuru. Šarapova līdz šim vienīgo reizi Vimbldonā uzvarējusi 2004. gadā.

Kā ziņots, šis Šarapovai bija pirmais turnīrs, kopš šī mēneša pirmajā pusē viņa uzvarēja Francijas atklātajā čempionātā.

Tikmēr turnīra ceturtdaļfinālā šodien izdevās iekļūt ar trešo numuru izliktajai polietei Anješkai Radvanskai, kura astotdaļfināla cīņā ar 6-2 un 6-3 pieveica itālieti Kamilu Džordži.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu