Bruklinas «Nets» no Atlantas iemaina Džo Džonsonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ambiciozais NBA klubs Bruklinas «Nets», kurš iepriekšējās sezonās pārstāvēja Ņūdžersiju, maiņas darījumā ieguvis Atlantas «Hawks» līderi Džo Džonsonu, vēsta «ESPN.com».

Tikmēr no «Nets» uz Atlantu pārcelsies Džordans Fārmars, Johans Petro, Entonijs Morouvs, Džordans Viljamss un Dešons Stīvensons. Tāpat «Hawks» šajā darījumā iegūs arī pirmās kārtas izvēles tiesības 2013. gada NBA draftā.

Vakar «Nets» saspēles vadītājs Derons Viljamss tikās ar Dalasas «Mavericks» pārstāvjiem, tādejādi turpinās viņa izšķiršanās starp Bruklinu un Dalasu. Iepriekš Viljamss bija izteicies, ka paliks «Nets» komandā, ja izdosies piesaistīt Orlando «Magic» centru Dvaitu Hovardu.

Tomēr pēc Džonsona pievienošanās iespēja, ka uz «Nets» dosies arī Hovards, šķietami vairs nav aktuāla. Bruklinas kluba vadība cer, ka Džonsona iemainīšana liks Viljamsam izšķirties par labu palikšanai «Nets» rindās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu