Dzīvnieku patversme «Ulubele» lūdz palīdzību kucēnu mammām ar mazuļiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai viņi neuzzinātu, kā tas ir – SLIKTI... vai Dzīvnieku patversme «Ulubele» lūdz palīdzību kucēnu mammām ar mazuļiem.

38 pavisam mazi kucēni, 6 barojošas mammas un 134 pieauguši suņi - tāda ir Līčos esošās Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmes «Ulubele» suņu bilance šodien. Patversmē nonākušās kuces savus mazuļus ir laidušas pasaulē kādā pažobelē, ko tai brīdī ir uzskatījušas par drošāko vietu. Viņām ir paveicies, jo kāds piezvanīja, atbrauca pakaļ un šobrīd mazuļus var barot un audzināt «Ulubelē», kur neviens nejaušs garāmgājējs pāri nenodarīs.

Jaunpienācējas barojošo mammīšu blokā ir divas kucītes no Bolderājas – kādas privātās teritorijas. Viņām ir klājies visgrūtāk, jo mazuļi bija jādzemdē, esot pie ķēdes. Viņas nevarēja iekārtot sausu ligzdiņu. Viņām bija jānoskatās, kā daļu metiena noslīcina lietavas un tad vēl ilgi jāredz mirušo kucēnu ķermenīši. Viņas abas ir piedzīvojušas teritorijas apsargu vardarbību. Viena no mammītēm sapinusies vai sapīta ķēdē nakts laikā stundu cīnījās par savu dzīvību, jo bija pakārusies. Tikai pateicoties kaimiņmāju cilvēku modrībai - viņi atskrēja palīgā un – neklausoties apsardzes draudos, sunīti atbrīvoja. Tagad viņas ir drošībā un mazuļi sausās midziņās. Viņām katru dienu būs pilnvērtīgs uzturs, kas vecajā vietā netika nodrošināts. 

«Ulubeles» komanda darīs visu iespējamo, lai teritorijas saimniekus sauktu pie atbildības par nežēlīgu izturēšanos pret dzīvniekiem un dzīvnieku labturības normu neievērošanu.

Kamēr papīri ceļo pa varas gaiteņiem, «Ulubelei» ir jārūpējas par mazajām dzīvībām. Ja viņu mammas, kas jau dzīvē izjutušas tik daudz sāpju un baiļu, prastu runāt mūsu valodā, viņas ar ciešo un vērīgo suņa skatienu ielūkotos mums acīs un lūgtu – Cilvēk, parūpējies arī tu, lai mani mazuļi nekad neuzzina, kā tas ir – slikti. Atdod viņus tikai tiem, kuri pratīs audzināt par lieliem un dūšīgiem suņiem, solot nenodot un mīlēt līdz mūža galam.

Mēs lūdzam - Cilvēk, ja vēlies palīdzēt izaugt mazuļiem, tad «Ulubelei» jau šodien ir ļoti, ļoti nepieciešami pēc iespējas kvalitatīvāki konservi kucēnu piebarošanai: «Animonda Gran Carno puppy»; «My lord junior»; «Bono puppy»; «Happy dog puppy»; «Hills puppy»; «Natures meny puppy»; «Dr.Clauders puppy».

  • Ziedojuma tālrunis - 90006083

Ar vienu Tavu zvanu tiks pabaroti 3 suņi vai 6 kaķi (1 zvans = 1 lats)

  • Ziedojumu konts:

Biedrība «Dzīvnieku pansija Ulubele»
«Jaunsalenieki», Salaspils pilsēta, LV-2121
PVN Reģ.Nr. LV 40008095993
AS Swedbank, Swift: HABA LV 22
Konts: LVL: LV 97 HABA 0551 0283 5389 3

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu