Blūms: Pagaidām nebiju gatavs atgriezties Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Latviešu basketbolists Jānis Blūms intervijā potālam «Apollo» norāda, ka ir pateicīgs par «VEF Rīga» izrādīto interesi, tomēr tuvākos pāris gadus viņš vēlas spēlēt ārzemēs.

Jūnija pēdējā dienā Blūms parakstīja līgumu ar Lietuvas klubu Viļnas «Lietuvos Rytas», tādejādi izgaisinot pēdējās cerības par viņa pievienošanos Latvijas čempionvienībai.

«Vēl negribēju atgriezties Latvijā. Jā, «VEF Rīga» man izteica piedāvājumu un esmu pateicīgs par izrādīto interesi, taču pagaidām neesmu tam gatavs, jo gribas vēl divus, trīs gadus uzspēlēt ārzemēs,» skaidro Blūms.

«Tad vienā dienā piezvanīja no «Lietuvos Rytas» un sekoja labs piedāvājums. Es ļoti vēlos uzspēlēt Eirolīgā un tas bija liels pluss Viļņas klubam, turklāt man piedāvāja spēlēt kā saspēles vadītājam. Gan jau «VEF Rīga» komandā kādreiz vēl uzspēlēšu,» norāda latviešu basketbolists.

«Zinu, ka «Lietuvos Rytas» mērķi būs iekļūšana Eirolīgas Top16 un VTB Vienotās līgas «Final Four». Pirmā numura pozīcijā būšu es un viens serbu basketbolists.» atklāj Blūms. «Spānijā visu laiku spēlēju kā otrais numurs un sedzu pretinieku līderus. Tagad pats vairāk būšu ar bumbu, tādēļ domāju, ka būs pat nedaudz vieglāk.»

P.S. Pilnu interviju ar latviešu basketbolistu Jāni Blūmu portālā «Apollo» varēsiet lasīt jau tuvākajās dienās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu