Madaras Grīnbergas un Andra Biedriņa kāzās - «Čaika» un plombīrkrāsas ziedi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Aizvadītajā piektdienā gredzenus mijuši Andris Biedriņš (26) un Madara Grīnberga (26), vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Pāris laulājās Torņakalna baznīcā, aptuveni simts viesu lokā. Par vedējmāti un vedējtēvu bijuši izvēlēti tuvi draugi - Grēta Gorjučko un Edgars Jurkēvičs.

Madara bijusi tērpusies no ASV atvestā kleitā un līgavas rokās bija manāms pušķis no viņas mīļaķajiem ziediem - peonijām un frēzijām. Star citu, kāzu viesiem bijis lūgts dāvāt plombīrkrāsas ziedus.

Kaut kāzu sākums bijis paredzēts 29. jūnija vienos dienā, jau ap vienpadsmitiem ap baznīcu sākuši rosīties vīri saulesbrillēs un melnos uzvalkos. Lai pasargātu šo jauko brīdi no svešām acīm, viesi brīdināti, ka jāierodas ar ielūgumiem, kurus pie ieejas rūpīgi pārbaudīšot.

PDZ no dažiem kāzu viesiem izdevies uzzināt, ka ceremonija bijusi ļoti sirnīga. Pēc laulību zvēresta un gredzenu mīšanas jauno pāri ar dziesmu «Tu un es» sveikusi Aija Andrejeva - tad daudziem acīs sariesušās aizkustinājuma asaras.

Pēc ceremonijas Biedriņš ar kundzi un viesiem fotografējušies uz baznīcas kāpnēm un devušies malkot šampanieti baznīcas dārzā.

Pēc tam jaunais pāris sēdies baltā «Čaikā», lai, pārvarot vedēju sarūpētos šķēršļus, dotos uz svinību vietu Cēsu pusē.

Andra un Madaras attiecības aizsākās jau 2009. gada vasarā. 2010. gada pavasarī abi publiski apstiprināja runas par saderināšanos, bet jau 2011. gada 5. aprīlī, trīs dienas pēc Andra 25 gadu dzimšanas dienas, Madara savam mīļotajam dāvāja dēlu Emīlu.

Kāzās Emīls bijis tērps glītā uzvalkā un ceremoniju vērojis kopā ar auklīti.

Jau pāris gadu Andris un Madara dzīvo Sanfrancisko.


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu