Lietuvas basketbolisti olimpisko kvalifikācijas turnīru sāk ar uzvaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lietuvas izlases basketbolisti aizvadītajā naktī Karakasā Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pirmajā mačā ar 100:82 pārspēja mājinieci Venecuēlas valstsvienību.

Uzvarētāju labā 28 punktus guva Lins Kleiza, 13 punktus un astoņas rezultatīvas piespēles sakrāja Mants Kalnietis, bet 12 punkti bija Martina Počus kontā. Venecuēlas komandā ar 24 punktiem izcēlās Greiviss Vaskess, bet pa 14 punktiem guva Oskars Toress un Džons Kokss.

B apakšgrupas kopvērtējumā tagad Lietuvai un Venecuēlai ir pa vienai uzvarai, bet viens zaudējums ir Nigērijas izlases kontā. Lietuvas un Nigērijas basketbolisti savstarpējo maču aizvadīs naktī uz ceturtdienu.

Kopumā kvalifikācijas turnīrā 12 komandas ir sadalītas četrās apakšgrupās, no kurām izkļūs pa divām labākajām komandām, kuras play-off kārtā noskaidros trīs olimpisko spēļu dalībniekus. Ceturtdaļfināli notiks piektdien, pusfināli tiks aizvadīti sestdien, bet pēdējā olimpisko spēļu dalībniece kļūs zināma svētdien.

A apakšgrupā pa uzvaru ir Grieķijai un Puertoriko, bet divi zaudējumi ir Jordānijai, C apakšgrupā uzvaras ir izcīnījusi Krievija un Dominikānas Republika, bet divi zaudējumi ir Korejai, savukārt D apakšgrupā pa vienam panākumam ir Angolai un Maķedonijai, bet viens zaudējums ir Jaunzēlandei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu