Uzkodas - zivs lavašā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

500g zivs filejas
lavaša plāksnes
2 tomāti
sāls
pipari
eļļa
citrons

Pagatavošana:

Zivs fileju sagriež gabaliņos (apmēram 5x5 cm). Fileju sāla un piparo, apslaka ar citrona sulu un apcep eļļā no abām pusēm brūnu.

Lavašu sagriež gabaliņos (15x15) cm. Uz katra lavaša gabaliņa liek fileju un tomāta ripiņu. Zivi un tomāta ripiņu ietin lavašā, liek uz ietaukotas plāts ar locījuma vietu uz leju. Cep 200 grādos 5 - 7 minūtes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu