Ceturtdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/bikiniopen/

Horoskops 5.jūlijam.

AUNS Veiksmīga diena, lai uzsāktu kāda attālāka brauciena, ceļojuma plānošanu. Iespējams apmeklēsi kādu tūrisma firmu, lai uzzinātu ko vairāk par iecerēto.

VĒRSIS Interesanta diena. Diemžēl neskatoties uz tavu spēcīgo raksturu, tevi būs viegli ietekmēt, pakļaut dažādām vājībām, kārdinājumiem. Atturies no alkohola lietošanas.

DVĪŅI Būsi pārņemts ar materiālas dabas jautājumu risināšanu. Iespējams, kāds zīmes pārstāvis meklēs iespējas kā piepelnīties. Nav izslēgts brauciens uz ārzemēm.

VĒZIS Diezgan sarežģīta un dīvainiem notikumiem bagāta diena. Nav izslēgtas dažādas ar misticismu piepildītas situācijas. Varbūt dienas notikumi pievērsīs tevi iegūt jaunas, netradicionālas zinības.

LAUVA Visnotaļ veiksmīga diena. Tavs noskaņojums būs lielisks. Iespējams, būsi pakāpsies augstāk pa karjeras kāpnēm un arī tavs maciņa sastāvs tikai kļūs prāvāks.

JAUNAVA Šodien priekšplānā izvērsīsies materiālas dabas jautājumi. Darāmā būs daudz, tev būs grūti nodalīt privāto dzīvi no darba lietām, kas var radīt sarežģījumus ar mīļoto cilvēku.

SVARI Tavs finansiālais stāvoklis uzlabosies ar katru dienu, līdz ar ko arī tavs noskaņojums būs daudz labāks kā iepriekš. Vēlēsies sagādāt mīļotajam cilvēkam kādu patīkamu pārsteigumu.

SKORPIONS Vēl aizvien aktuālas būs mājas lietas. Aktīvi darbosies un vēlēsies iesaistīt arī pārējos tuviniekus savās aktivitātēs, taču neuzspied viņiem savu varu un viedokli.

STRĒLNIEKS Atradīsies kaut kur starp mākoņiem un zemi. Nekādi nespēsi koncentrēties darba lietu risināšanai. Iespējams, kāds Strēlnieks būs iemīlējies, tāpēc ne par ko citu nespēs vien domāt.

MEŽĀZIS Nav izslēgts, ka būsi ieskatījies kādā pretējā dzimuma pārstāvī. Pirmo reizi pa ilgiem laikiem tev būs pagrūti risināt savas darba lietas, jo prātā būs pavisam kas cits.

ŪDENSVĪRS Svarīga būs spēja pilnvērtīgi komunicēt ar līdzcilvēkiem, neiesaistīties konfliktos, strīdus situācijās. Tieksies uz kādu savu mērķi un nekas tevi nespēs apturēt.

ZIVIS Nemētājies apkārt ar naudu, sevišķi, ja tev tās nav. Esi piesardzīgs kontaktos ar svešiniekiem. Nebūsi omā un arī tavs radošais gars būs aizklīdis tālēs zilajās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu