ASV oficiāli noliedz nāriņu pastāvēšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

ASV Nacionālā okeānu un atmosfēras administrācija (NOAA) publicējusi oficiālu paziņojumu, kurā noliedz nāriņu pastāvēšanu.«Nav atrasti pierādījumi ūdenī dzīvojošu cilvēku eksistencei,» teikts paziņojumā.

«Tad kāpēc tie nodarbina gandrīz visu cilvēku, kam bail no ūdens, kolektīvo bezapziņu? Šo jautājumu labāk atstāt vēsturnieku, filozofu un antropologu ziņā.»

Portāls «Discovery News» raksta, ka paziņojums publicēts, reaģējot uz televīzijas kanāla «Animal Planet» raidījumu «Mermaids: The Body Found», kura skatītāji ar datortehnoloģijām veidotās simulācijas noturēja par īstām nāriņām.

Raidījuma mērķis bija modelēt iespējamo nāriņu dzīvi. Tas «ļoti pārliecinoši liek iedomāties, ka nāriņas pastāv, kādas tās varētu izskatīties un kāpēc tik ilgi slēpušās», teikts raidījuma paziņojumā presei.

Jūnijā ASV Slimību kontroles centrs (CDC) izdeva paziņojumu, kurā noraidīja zombiju eksistenci.

NOAA jau vairākkārt kliedējusi ar jūru saistītus mītus. Tā rakstījusi par mītisko nogrimušo salu Atlantīdu, ko daudzi saredzēja kļūdainos «Google Earth» uzņēmumos, un Bermudu trijstūri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu