Jaunie kartupeļi krējuma mērcē ar bekonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: APOLLO

Nepieciešams:

1 kg jauno kartupeļu
200 ml saldā krējuma (10%)
bekona šķēlītes
sāls

Pagatavošana:

Jaunos kartupeļus notīra, nomazgā, liek cepamtraukā, sāla. Kartupeļus aplej ar krējumu, pārliek ar bekona šķēlītēm. Cep 190 grādos 30 - 40 minūtes. Pasniedz ar tomātu un gurķu salātiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu