Kā flirtēt vasarā. Mācies!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Aptaujājot tieši 2257 sievietes, deviņas no desmit izteica gatavību iepazīties pludmalē un ļauties ne tikai vieglam flirtam, bet arī kam vairāk. Tas arī pierāda, kādēļ 72 procenti sieviešu ir izbaudījušas vasaras vai tā saucamos kūrorta romānus gan ārzemēs, gan tepat mūsu jūras krasta pludmales pilsētās. Esi tikpat gatavs mazai izklaidei karstajās vasaras naktīs: lūk, padomi kā to panākt vislabāk.

Ieņem pozu
Nu ne gluži kā pāvs riesta laikā, bet nelien arī krūmos, ja vēlies ar kādu iepazīties. Izmanto dvieli ar košu, bet vienkrāsainu krāsu. Ir pierādīts, ka rakstainus un strīpainus dvieļus sievietes neapzināti asociē ar bērniem. Un tas nu nav tavās interesēs. 

Parūpējies par ekipējumu
Ņem līdzi uz pludmali visu nepieciešamo – aizsargkremu pret sauli, sporta spēļu komplektu, aukstas ūdens pudeles un saulsargu. Vārdu sakot, esi labāk ekipēts nekā pludmales glābēji un viņām noteikti kaut ko no tevis vajadzēs!

Esi dabisks
Nav nekādas vajadzības pirms pludmales apmeklējuma pārsauļoties brūnam solārijā vai ieveidot matus un ieziest sevi ar bronzas spīduma kremu. Sievietes daudz labprātāk iepazīstas ar veselīgiem un dabiskiem vīriešiem. Pie kam pārlieku kopts vīrietis nerada iespaidu, ka grib iepazīties ar pretējā dzimuma pārstāvi, drīzāk pavisam otrādi.

Atkodē viņas peldkostīmu
Tieši tā: katrs tērps tiek vilkts ar nozīmi un peldkostīms nav izņēmums. Šauru lencīšu bikini ar tongas biksītēm nozīmē ne tikai to, ka viņa vēlas maksimāli atsegt saulei savu ķermeni, bet parādīt visiem arī sevi. Viņa alkst pēc uzmanības. Kopējie peldkostīmi – sieviete ir pašpārliecināta un uzreiz ap kaklu neleks, iespējams ar viņu nāksies satikties vairākas reizes, pirms tev uzspīdēs laime viņu piedabūt uz ko vairāk, kā sarunām saulrietā. Šortiņi un  krekliņš – viņa vai nu ir pārāk jauna, lai tu nesodīts varētu ar viņu tikties, vai arī nav īsti pārliecināta par savu augumu. Kam savukārt nevajadzētu būt nekādam šķērslim patiesam vasaras prieku meklētājam.

Izsaki komplimentus
Statistika saka, ka astoņas no desmit sievietēm ir priecīgas dzirdēt komplimentu par savu augumu. Mēs domājam, ka tās ir muļķībās. Visas 10 alkst sadzirdēt labus vārdus par savu ķermeni, jo īpaši pludmalē!

Domā plašāk
Sievietes reti uz pludmali nāk vienas. Labākais skaitlis ir trīs daiļavas. Ja uzsāksi ar viņām sarunu, viņas nejutīsies apdraudētas un būs atvērtas, ja vēlāk arī tavs draugs pievienosies uz glāzi vēsa alus. Vēl labāk ir pievienoties sporta spēlei, kurā ir jaukta komanda, tad varēsi bez kādām problēmām uzrunāt sev iepatikušos dalībnieci vai vairākas un kas zin, varbūt vēlāk jau divvientulībā viņai parādīt savus īpašos paņēmienus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu