«Tour de France» ceturtajā posmā uzvar Graipels

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vācijas riteņbraucējs Andrē Graipels no «Lotto Belisol» komandas trešdien izcīnīja uzvaru prestižā daudzdienu velobrauciena «Tour de France» ceturtajā posmā.

214,5 kilometrus garajā posmā finiša spurtā Graipels apsteidza itālieti Alesandro Petaki, kurš pārstāv «Lampre - ISD» vienību, bet trešais finišu sasniedza Nīderlandes riteņbraucējs Toms Vēlerss («Argos-Shimano»).

Jāpiebilst, ka 2,5 kilometrus pirms finiša notika masveida kritiens, kurā iekļuva arī otrajā posmā uzvarējušais brits Marks Kavendišs no «Sky Procycling» komandas.

Kopvērtējumā pēc četriem posmiem situācija gan nemainījās. Līderpozīcijā joprojām ir sestdienas prologā uzvarējušais šveicietis Fabians Kančelara («RadioShack»), bet viņam septiņas sekundes zaudē brits Bredlijs Viginss («Sky Procycling») un francūzis Silvēns Šavanels («Omega Pharma-Quickstep»).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu