Ķēniņa pārstāvēto «ZSC Lions» vadīs Marks Krofords

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par latviešu hokejista Roberta Ķēniņa pārstāvētās Šveices čempionvienības Cīrihes «ZSC Lions» jauno galveno treneri apstiprināts Marks Krofords.

Krofords 1996. gadā palīdzēja Kolorādo «Avalanche» komandai uzvarēt Stenlija kausa izcīņā. Šajā laikā «Avalanche» rindās spēlēja arī slavenais latviešu aizsargs Sandis Ozoliņš.

Tāpat kanādiešu speciālists savas trenera karjeras laikā ir vadījis arī Dalasas «Stars» komandu, kad tajā spēlēja cits leģendārs latviešu aizsargs Kārlis Skrastiņš, bet pēdējā laikā Krofords strādāja par televīzijas ekspertu.

Kā ziņots, līdzšinējais «ZSC Lions» komandas galvenais treneris Bobs Hārtlijs maija beigās kļuva par NHL kluba Kalgari «Flames» vadītāju.

Ķēniņš «ZSC Lions» komandā debitēja tieši pagājušajā sezonā pie Hārtlija, kļūstot par komandas pamatsastāva spēlētāju. Šveices čempionāta finālsērijā Cīrihes klubs ar 4-3 pārspēja «SC Bern».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu