Video: Māris Štrombergs ticis Olimpiskās himnas video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Jau vēstījām, ka olimpisko spēļu komiteja ir izvēlējusies grupas «Muse» dziesmu «Survival» par 2012. gada Londonas olimpisko spēļu «himnu». Olimpiādei būšot piecas oficiālās dziesmas, bet «Muse» singls būšot galvenais pavadmotīvs.

Nesen «YouTube» vietnē publiskota video kompilācija ar sporta spēļu emocionālajiem kadriem. Par prieku mums - kādā redzams arī viens no mūsu  medaļniekiem - Māris Štrombergs. 2008. gada Vasaras Olimpiskajās spēlēs Pekinā viņš kļuva par pirmo olimpisko čempionu BMX riteņbraukšanā. Māra zelta medaļa bija labākais Latvijas sportistu sasniegums Pekinas Olimpiskajās spēlēs.

Tā kā video ietverts Starptautiskās Olimpiskās komitejas saturs, tas liedz šo video pārpublicēt un tas skatāms «YouTube» vietnē:

Māris redzams otrās minūtes 39. sekundē un trešās minūtes 23. sekundē.

Kā vēsta informācijas «Muse» oficiālajā lapā, Mets šo dziesmu rakstījis ar «olimpiādi prātā», jo tā vēsta par pilnīgu pārliecību un apņēmību uzvarēt.

Dziesma būšot bieži dzirdama visu spēļu norises gaitā. Tā skanēšot, kad atlēti ienākšot stadionā, apbalvošanas ceremonijās, kā arī starptautiskajos olimpisko spēļu TV reklāmas rullīšos.

    KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

    Tēmas

    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām
    Uz augšu