«Daugavas» futbolisti uzvar pirmajā spēlē Marijampolē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fcdaugava.lv

UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmās kārtas pirmajā spēlē šovakar Daugavpils «Daugavas» futbolisti izbraukumā ar 1:0 pārspēja Latvijas vārtsarga Pāvela Davidova pārstāvēto Lietuvas komandu Marijampoles «Sūduva».

Lai gan pārsvars šajā mačā piederēja laukuma saimniekiem, vienīgos vārtus spēles 87. minūtē guva Daugavpils komandas futbolists Andrejs Kovaļovs. Bet Davidovs «Sūduva» komandas vārtos aizvadīja visas 90 minūtes.

Abu komandu atbildes spēle risināsies pēc nedēļas, 12. jūlijā Daugavpilī, bet otrajā kārtā iekļūs uzvarētāji divu spēļu summā.

Ja «Daugavai» izdosies iekļūt kvalifikācijas otrajā kārtā, tad pretī stāsies Serbijas komanda Novisadas «Vojvodina», kas turnīrā iesaistīsies no otrās kārtas.

Šovakar Eiropas līgas kvalifikācijas pirmās kārtas pirmo maču aizvadīs arī «Liepājas metalurga» futbolisti, kas viesos spēkosies ar Sanmarīno klubu Montedžardīno «La Fiorita».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu