Sabiedrību šokē video, kurā vecāki savu piecgadīgo meitu peldina kopā ar haizivīm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Interneta lietotāju sašutumu izraisījis kāds portālā «youtube.com» ievietots video, kurā redzams, kā amerikāņu izcelsmes vecāki savai piecus gadus vecajai meitai Bahamu salās ļauj peldēties kopā ar plēsīgām haizivīm, ziņo «Daily Mail».

Televīzijas ABC raidījumā «Good Morning America» vecāki atklājuši, ka savā Bahamu salu ceļojuma laikā ļāvuši meitai peldēties kopā ar haizivīm, jo «dzīve esot pārāk īsa, lai ļautos garlaicībai.»

Video kļuvis par «youtube.com» hītu, izraisot pretrunīgas reakcijas - vieni ir šokā par vecāku rīcību, citi savukārt viņus slavē par uzdrīkstēšanos.

Video internetā ievietots 20.jūnijā, un kopš tā laika tas skatīts vairāk nekā 21 000 reižu.

Vecāki skaidrojuši, ka 20 gadu laikā, kopš tūrisma kompānija piedāvā šādu izklaidi, haizivis neesot uzbrukušas vēl nevienu reizi.

Savukārt meitenītes tēvs sacījis: «Dzīvē riski ir katru dienu. Es personīgi vairāk uztraucos, ka bērni skolas autobusos nepiesprādzējas.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu