Pianists Vestards Šimkus apņēmis sievu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jau vēstījām, ka pasaulslavenais pianists Vestards Šimkus (27) Mātes dienas vakarā ir saderinājies ar operdziedātāju Elīnu Volkmani (29). Nu abi iestūrējuši laulības ostā un dalās ar prieka vēsti sociālajos portālos.

Divi mēneši pārim bijuši pilnīgi pietiekami, lai sagatavotos zīmīgajai ceremonijai. Elīna Volkmane pārgājusi vīra uzvārdā un nu dēvējama par Elīnu Šimkus.

Sveicam jauno pāri!

Atgādināsim, ka Vestards mīļoto bildinājis pēc gada un vienas dienas draudzības.

Pērnā gada rudenī žurnālam «Privātā Dzīve» Vestards atklājis: «Beidzot manā dzīvē ir noticis tas, kam vajadzētu būt, un es varu tikai cerēt, ka arī nākotnē viss turpināsies. Viņš agrāk minējis, ka viņa ideālajai sievietei nav obligāti jāspēlē klavieres, tomēr Elīna to prot. Vēl vairāk - viņa ir spēcīgas balss īpašniece, kura absolvējusi Oslo Mūzikas akadēmijas maģistrantūru. Tas, ka abi ir saistīti ar mūziku drīzāk esot sakritība, nevis uz to balstītas Vestarda simpātijas, apgalvojis pianists.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu