Piektdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dienas horoskops - 6. jūlijam. Šī diena vēsturē:

AUNS Priecāsies, ka beidzot pienākusi piektdiena. Būsi jau laikus saplānojis šī vakara aktivitātes draugu lokā. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem pastāv iespējas iepazīties.

VĒRSIS Šodien vēlams neiziet no rāmjiem un savaldīties pat tad, ja tavs mērs ir pilns. Laba diena, lai nodotos fiziskām aktivitātēm, apmeklētu kādu sporta klubu.

DVĪŅI Visnotaļ aktīva diena. Veiksmīgs laiks tiem zīmes pārstāvjiem, kas nodarbojas ar mārketingu. Labi veidosi kontaktus ar dažāda gadu gājuma cilvēkiem, spēsi sadarboties neskatoties ne uz ko.

VĒZIS Nav izslēgts, ka tieši tev nāksies risināt kolēģu radītos konfliktus un strīdus situācijas. Iespējams, negaidīti tev nāksies uzklausīt līdzcilvēku kritiku. Nerīkojies emociju varā.

LAUVA Tas vai šodien gūsi panākumus būs atkarīgs tikai un vienīgi no tevis paša un tavas attieksmes pret darbu kā tādu. Kāds zīmes pārstāvis uzstāsies plašākas auditorijas priekšā.

JAUNAVA Šodien būsi diezgan aktīvs un draudzīgi noskaņots. Vari veidot jaunus kontaktus, pavadīt laiku sabiedrībā, komunicēt ar dažāda gadu gājuma un interešu cilvēkiem.

SVARI Veiksmīgs laiks, sevišķi jau tiem zīmes pārstāvjiem, kas iemīlējušies un nesen uzsākuši savas attiecības. Arī darba lietas risināsies ar uzviju un panākumiem.

SKORPIONS Tas, kā tev izvērtīsies šī diena, būs atkarīgs no tā, vai spēsi spert pirmo soli virzienā uz savu patieso laimi un prieku. Vari veidot jaunus kontaktus, slēgt ilglaicīgus līgumus.

STRĒLNIEKS Tavs noskaņojums uzlabosies ar katru mirkli. Priecāsies, ka pienākušas darba nedēļas beigas. Ātri vien saplānosi savas brīvdienas, ko pavadīt kopā ar mīļoto cilvēku, savām atvasītēm.

MEŽĀZIS Ja spēsi pateikt, ko īsti vēlies, to arī iegūsi. Līdzcilvēkiem būs svarīga tava atklātība un atbalsts konkrētajā situācijā. Iespējams, kāds atklās tev savas jūtas.

ŪDENSVĪRS Laba diena, lai pierādītu sevi, savus talantus. Vari uzstāties plašākas auditorijas priekšā, izrādīt savas spējas un talantus. Katrā ziņā atsauksmes uz tavu darbību būs lielas.

ZIVIS Iespējams, tev uzradīsies kāds slepenais pielūdzējs, tu nespēsi mierīgi nosēdēt un tieksies uzzināt atbildi uz jautājumu – kas viņš ir. Vakaru pavadīsi mierīgās noskaņās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu