Rita Lasmane par seksuālo laimi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sveicināti vasaras vidū!

Nav jau nekāds noslēpums, ka vasarā visiem gribas būt vairāk samīļotiem, tāpēc tiek veiktas visādas darbības: braukts uz pludmali, atrādīt sevi saulītei, lai iegūtu patīkamu iedegumu, baudīti peldēšanās prieki, organizēti pikniki ar draugiem, izbraucieni pa dzimto zemi. Īsāk sakot, vasara tiek baudīta ar visu ķermeni un visiem orgāniem, kas spēj sniegt prieku sākot ar visu ķermeņa ādu un beidzot ar... garīgām izpriecām, lūkojoties saules rietā.

Sarunājoties ar pazīstamo seksologu Artūru Šulcu, es pajautāju viņa viedokli par sieviešu G punktu. Dakteris teica, ka galvenais ir to punktu meklēt un nekad neapstāties meklējumos. Runa neesot par konkrētu anatomisku vietu, bet par meklējumu un atklāšanas prieku. Vai tad varot būt pilns gandarījums, kad nekas nav jādara – atnāca uz it kā visu gatavu, saņēma un pagriezās uz otriem sāniem un aizmiga. Te es gribu piebilst no sevis – tas G punkts kopīgi jāmeklē ne tikai sievietēm, bet arī vīriešiem. Nav jau tā, ka vīriešu vienīgais uzdevums būt sieviešu vergiem, kuru rūgtais liktenis ir viņas visādos veidos apmierināt. Un šeit es domāju G punktu kā mirkli, kurā cilvēks sajūtas laimīgs un pateicīgs partnerim par veiktajām darbībām sagādājot laimīti.

Vēl pačukstēšu mazu noslēpumu: nekas tā nedara laimīgu un mīlēties gribošu, kā labie vārdi, uzslavas, atzinība, kompliments un pat reizēm klaji glaimi. Pēdējie jāsaka tikai tad, kad tie stipri tuvi patiesībai. Mēs pārsvarā visi esam  auguši vidē, kur vecāki, skolotāji un citi pieaugušie nemitīgi kritizēja un iegalvoja, ka gandrīz visu darām nepareizi un ka nekas labs no mums nav sagadāms. Bieži vien arī mūsu partneri neatlaidīgi kopdzīves laikā atkārto, ka tas nav labi izdarīts un šitas nav pareizi. Pa lielam mēs visi jūtamies drusku nepilnvērtīgi. Dažs pat stipri nepilnvērtīgs.

Īpaši no tā cieš vīrieši un viņu potence. Tieši tāpēc, kamēr nav par vēlu, paslavēsim savs partnerus un sagādāsim G punkta vērtu baudu un prieku!

Seksīgu Jums šo vasaru!
Rita

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu