Video: Satrakojies suns uzbrūk iereibušajam saimniekam; policisti dzīvnieku likvidē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Satrakojies amerikāņu stafordšīras terjers Krievijā uzbrucis savam saimniekiem, kādam gājējam un policistam. Lai satrakojušos suni savaldītu, likumsargiem nācies suni nošaut, vēstī kaimiņvalsts mediji.

Kāds Pervouraļskas iedzīvotājs nofilmējis, kā satrakojies suns uzbrūk savam saimniekam, kas dzīvnieku bija izvedis pastaigā bez pavadas un uzpurņa.

Tiek ziņots, ka suns skraidījis pa nama pagalmu, kad pēkšņi meties virsū saimniekam. Pēc tam suns uzbrucis arī kādai 23 gadus vecai sievietei, kas gāja garām notikuma vietai.

Likumsargi ierādās visnotaļ ātri, taču suni savaldīt tiem īsti neizdevās. Miega zāles, kuras iešautas sunim, neesot iedarbojušās. Suns vēl vairāk satrakojās un metās virsū arī policijas kinologam.

Policisti lietā lika ieroci, taču tikai ar sesto šāvienu izdevies suni likvidēt.

Mediji gan uzsver, ka 35 gadus vecais suņa saimnieks bijis pamatīgā alkohola reibumā, kas arī, visticamāk, izraisīja suņa agresiju.

Speciālisti skaidros, kādēļ suns kļuvis tik agresīvs, bet iereibušajam saimniekam nu draud arī kriminālatbildība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu