Pirmdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dienas horoskops - 9.jūlijs. Šī diena vēsturē:

AUNS Šodien vēlams turēt mēli aiz zobiem, sevišķi ja neesi īpaši labā noskaņojumā. Attiecībās ar līdzcilvēkiem darbā esi piesardzīgs, pastāv iespējas, ka tevi kāds cenšas izkonkurēt.

VĒRSIS Priekšplānā šodien izvirzīsies finanšu jautājumu risināšana. Kāds zīmes pārstāvis nolems meklēt iespējas kaut kur piepelnīties. Būsi neatlaidīgs un tieksies uz saviem nostādītajiem mērķiem.

DVĪŅI Vēlams lieki nemētāties ar savu maciņa saturu, bet ieguldīt naudu kāda mērķa piepildīšanai nākotnē. Kāds zīmes pārstāvis būs nobriedis pārmaiņām savā ikdienas dzīvē.

VĒZIS Diemžēl šo dienu uzsāksi uz sliktas nots. Pastāv iespējas, ka tavus dienas plānus izbojās sliktā pašsajūta, varbūt pat paņemsi brīvdienu un apmeklēsi ārstu.

LAUVA Mīļotais cilvēks no tevis prasīs vairāk nekā spēsi dot. Nav izslēgti konflikti tieši tava saspringtā darba grafika dēļ. Šodien vari risināt dažādus ar nekustamo īpašu saistītus jautājumus.

JAUNAVA Esi vērīgs attiecībās ar līdzcilvēkiem. Pastāv lieliskas iespējas pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm. Privātajā dzīves jomā nolemsi ieviest kardinālas izmaiņas.

SVARI Veiksmīgs laiks, lai uzstātos plašākas auditorijas priekšā, aizstāvētu kādu kursa darbu vai prezentētu projektus. Attiecībās ar mīļoto esi pretimnākošāks un atvērtāks.

SKORPIONS Šodien pastāv lieliskas iespējas gūt panākumus, sevišķi jau visiem ar zinātni un pētnieciskajiem darbiem saistītajiem zīmes pārstāvjiem. Vari aizrauties ar netradicionāla rakstura tematikām.

STRĒLNIEKS Veiksmīga diena, lai nodotos attiecību jautājumu risināšanai kā darbā tā arī mājās. Būsi atklāts un saprotošs. Sargi savus nervus un nepieļauj pārslodzi darbā.

MEŽĀZIS Iespējams, šodien piedzīvosi krasas pārmaiņas, kas var skart kā darba, tā arī privātās dzīves jomas. Kādam zīmes pārstāvim tas nāks tikai par labu, savukārt citu dzīs vēl lielākā depresijā.

ŪDENSVĪRS Nekādi nespēsi paciest ierobežojumus un kritiku no līdzcilvēkiem, sevišķi, ja tas skars tavu privāto dzīves jomu. Tieksies pēc brīvības un neatkarības. Atturies no alkohola lietošanas.

ZIVIS Iespējams, tieši šodien kāds zīmes pārstāvis iestūrēs laulības ostā vai vismaz apsvērs iespēju to realizēt tuvākajā laika posmā. Darba jomā sevišķas pārmaiņas nav gaidāmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu