Ance Krauze kļūs par likumīgu sievu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Dziedātāja Ance Krauze (33) jau ilgus gadus ir kopā ar mīļoto Valdi Siliņu (41) un pārim ir jau divi bērniņi, bet oficiāli noformēt savas attiecības abi nolēmuši tagad, vēsta žurnāls «Kas jauns». Siliņš bildinājis savu dzīvesbiedri un jau tuvākajā laikā viņi mīšot gredzenus.

Dziedātāju un uzņēmēju - «Alpha Shipping Company» līdzīpašnieku - liktenis kopā savedis pirms gandrīz astoņiem gadiem. Ziemassvētku laikā, gatavojot priekšnesumus savas firmas jubilejai, Siliņš uzmeklēja Krauzi, lai konsultētos par priekšnesuma sagatavošanu. Starp abiem uzdzirkstīja romantiskas jūtas un pēc aptuveni pusgadu ilga tikšanās perioda pāris uzsācis kopdzīvi.

2006.gadā Ance un Valdis pasaulē sagaidījuši savu pirmdzimto - meitu Elzu. 2009.gada pavasarī trijotnei pievienojās otra meitiņa - Kate.

Pēc otrā bērniņa dzimšanas spēcīgā vokāla īpašniece savu karjeru pakārtojusi atvasēm. Turklāt, pateicoties Valda veiksmīgajai uzņemējdarbībai, viņa varējusi atļauties pieņemt tos darba piedāvājumus, kurus vēlējās un spēja apvienot ar meitiņu audzināšanu.

Attiecību sākumposmā Krauze atzinusi, ka viņai ar dzīvesbiedru esot atšķirīgi raksturi, turklāt abi pēc dabas esot līderi. Tolaik Ance bildusi, ka neņemoties prognozēt, vai kopā ar draugu izdosies nodzīvot ilgus un laimīgus 50 gadus, tomēr neslēpa, ka jūtas ir īstas un kādā jaukā dienā viņi varētu apprecēties un būt vecāki, piemēram, pieciem jaukiem bērniņiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu