Britu zinātniece apgalvo, ka zinot, kā patiesībā izskatās citplanētieši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu zinātniece Megija Aderina-Pukoka apgalvo, ka citplanētieši neizskatās kā zaļas mazas cilvēkveidīgas būtnes, bet gan kā milzīgas un neglītas medūzas.

Britu eksperte kopīgi ar māksliniekiem sagatavojusi zīmējumus, kādi patiesībā izskatās citplanētieši, balstoties uz viņas jaunākajiem atklājumiem, vēstī britu mediji.

Aderina-Pupoka, kas vienlaikus ir arī telekanāla BBC2 raidījumu vadītāja, izstrādājusi teoriju par citplanētieša veidolu, pētot Zemes dzīvo būtņu attīstības vēsturi.

Pētniece apgalvo, ka šie radījumi jau dzīvo kosmosā, taču atrodas miljardiem jūdžu attālumā no Zemes. Viņa norāda, ka lielās, medūzām līdzīgās būtnes barojas no atmosfērā esošajām ķimikālijām, bet kontaktējas, izmantojot gaismas impulsus uz to mugurām.

Citplanētieši varētu dzīvot, piemēram, uz Saturna pavadoņa Titāna.

Megija norāda, ka mūsu galaktikā varētu dzīvot aptuveni četras citplanētiešu civilizācijas. Tomēr cilvēki, visticamāk, tā arī nekad nespēs nodibināt kontaktus ar šiem radījumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu