Brīvdienās - vēl tveice; nākamnedēļ laika apstākļi mainīsies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Tuvākajās septiņās dienās Latvijā joprojām neiestāsies stabili laika apstākļi: perioda pirmajā pusē laiks būs karsts ar pērkona lietusgāzēm, bet otrajā pusē kļūs vēsāks, vien lietus mākoņi turpinās šķērsot teritoriju, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sniegtā informācija.

Brīvdienās Latvijā saglabāsies karstums: naktī caurmērā būs +17...+21 grādu silts, bet dienā gaiss uzkarsīs līdz +25...+31 grādam. No rietumiem teritoriju sāks šķērsot mākoņu zonas, tādēļ daudzviet ir gaidāmas pērkona lietusgāzes ar krusu un krasām vēja brāzmām. Visaugstākais stipru vēja brāzmu risks ir svētdien.

No nākamās nedēļas sākuma, vējam iegriežoties no rietumu puses, pakāpeniski kļūs vēsāks, saulainākas dienas mīsies ar mākoņainākām.

Otrdien, teritoriju šķērsojot ciklonam, līs, vietām nokrišņi būs stipri, bet turpmākajās dienās, ciklonam atkāpjoties tālāk uz austrumiem, nelieli nokrišņi saglabāsies vien atsevišķos rajonos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu